ONLINEKURS
I denna glutenfria bakkurs online får du lära dig allt du behöver veta för att göra ett fantastiskt glutenfritt bröd. Kursen innehåller allt från hur man kombinerar ingredienserna till tekniker för brödbak .
När du har lärt dig om ingredienserna och teknikerna går du vidare och bakar 6 läckra recept.
Kursinnehåll
Bakfilmer
- Videofilmer med steg för steg instruktioner i hur man bakar som är lätt att följa.
- Utskrivbara recept-PDF:er
Innan du bakar
- Vi går igenom olika mjölsorter och hur man kan kombinera dem på bästa sätt
- Vi går igenom baktekniker och verktyg
- Vi gör en egen surdegsgrund
6 RECEPT
- Tidlösa, traditionella och goda brödrecept
- Videofilmer med steg för steg instruktioner i hur man bakar som är lätt att följa.
- Utskrivbar recept-PDF-fil
- Ingredienser som är lätta att hitta i affären
Njut av dina nya kunskaper och baka med enkelhet ditt glutenfria bröd.
Du kan ha användning för kursen både privat eller professionellt.
Baka Glutenfritt Bröd Bakkurs
ONLINEKURS
2990 kr
inkl. moms
1000 kr rabatt på julrean. Och 10% ovanpå det under julrean för prenumeranter. Prenumerera här! Gäller fram till 18 december!
Till formuläret för att prenumerera på inspirationsmail från Healthcreator.se
ACCESS TILL KURSEN I 12 MÅNADER FRÅN KURSSTART
Kursstart: 20 december 2024. Du går sedan kursen helt i din egen takt.
Avser 1 licens för 1 person
Efter kursen kan du:
Kombinera glutenfria mjölsorter
Du lär dig om olika glutenfria mjölsorter och hur man kan kombinera dessa på bästa sätt.
Baka olika glutenfria bröd
Du har gått från att vara nybörjare till att kunna baka flera olika sorters glutenfria bröd.
Få en bra konsistens på brödet
Du lär dig om baktekniker och hur man ska baka för att få en bra konsistens på brödet.
Kursen är perfekt för dig som:
med lätthet vill baka ett glutenfritt bröd med perfekt konsistens
vill gå en bakkurs när och vart det passar dig och inte behöva anpassa dig till tider och platser
slippa göra alla nybörjarmisstag och istället fokusera på att lyckas direkt
Kursledare
Yvonne Hedberg
Utbildare | Hälsokock
Du vägleds av mig, Yvonne Hedberg. Med över 10 års erfarenhet av att baka glutenfritt bröd, är jag här för att dela med mig av de kunskaper och insikter jag samlat på mig längs vägen.
I den här kursen går du från att vara nybörjare till att känna dig trygg och säker i glutenfri traditionell bakning, med resultat som både du och andra kommer att älska. Oavsett om du bakar för eget nöje eller vill ta dina kunskaper till nästa nivå, kommer du att få alla verktyg och tips du behöver för att lyckas – och lite till. Så ta på dig förklädet, och låt oss sätta igång med bakningen tillsammans!
Alla recept i kursen är både glutenfria och helt vegetariska/veganska. Den perfekta genvägen för dig som inte vill slösa din tid utan lära rätt direkt. Med denna bakkurs slipper du göra alla nybörjarmisstag!
Lär dig baka på ett sätt som imponerar både på dig själv och andra!
Betala kursen direkt eller dela upp betalningen enkelt och smidigt med Klarna.
Direktbetalning 2990 kr (inkl moms)
Betala direkt
Betala hela kursen direkt!
Mest prisvärt!
2990 kr
6 månader
Dela upp betalningen enkelt och
smidigt med Klarna!
528 kr / månad
12 månader
Dela upp betalningen enkelt
och smidigt med Klarna!
277 kr / månad
Mer om kursledaren
Diplomerad Hälsokock
Är utbildad hälsokock med inriktning på glutenfritt, mjölkfritt och sockerfritt.
Receptkreatör
Har tagit fram flera hundratals glutenfria bröd- och matrecept och drivit matblogg i över 10 år.
Kokboksförfattare
Har skrivit fem egna kokböcker och medverkat i en sjätte.
E-learningproducent
Har varit med och skapat över 50 onlineutbildningar.
Jag ser fram emot att dela med mig av mina bästa tips och tekniker för att du ska kunna baka perfekt glutenfritt bröd varje gång.
Varmt välkommen till min nygräddade bakkurs: Baka Glutenfritt Bröd!
Med vänliga hälsningar, Yvonne
Vanliga frågor och svar
Vilka förkunskaper kräver utbildningen?
Utbildningen kräver inga förkunskaper. Du får tydliga instruktioner genom både videolektioner och bildspel med tal som gör det enkelt att följa och genomföra varje steg.
Vart hittar jag ingredienser till recepten?
Kursen använder ingredienser som går att hitta i vanliga välsorterade matvarubutiker.
När får jag tillgång till utbildningen?
Du får tillgång till kursen den 20 december 2024. Du får då ett mail med uppgifter för att logga in och påbörja utbildningen. Det här är en självstudiekurs som du går i egen takt närsomhelst på dygnet. Du har sedan tillgång till utbildningen under 1 år.
Har du fler frågor?
Kontakta mig på info@healthcreator.se så hjälper jag dig!
Ja, jag vill hoppa ombord på denna spännande utbildning
och lära mig baka traditionellt glutenfritt bröd.