ONLINEKURS
Baka Traditionellt Glutenfritt Bröd – Bakkurs
Lär dig hur man bakar traditionellt glutenfritt bröd med denna bakkurs online.
Steg för steg går vi igenom hur man bakar riktigt gott traditionellt glutenfritt bröd.
Traditionellt Glutenfritt bröd bakkurs är perfekt för dig som:
med lätthet vill baka ett traditionellt glutenfritt bröd med perfekt konsistens
vill gå en bakkurs när och vart det passar dig och inte behöva anpassa dig till tider och platser
slippa göra alla nybörjarmisstag och istället fokusera på att lyckas direkt
Du är på rätt ställe!
Efter kursen är du:
Expert på att kombinera glutenfria mjölsorter
Du lär dig om olika glutenfria mjölsorter och hur man kan kombinera dessa på bästa sätt.
Expert på att få en bra konsistens på brödet
Du lär dig om baktekniker och hur man ska baka för att få en bra konsistens på brödet.
Expert på att baka traditionellt glutenfritt bröd
Du har gått från att vara nybörjare till att veta exakt hur du ska baka traditionellt glutenfritt bröd som en expert.
Kursledare
Yvonne Hedberg
Utbildare | Hälsokock
Baka på ett sätt som imponerar både på dig själv och andra
Du vägleds av mig, Yvonne Hedberg. Med över 10 års erfarenhet av att baka glutenfritt bröd, är jag här för att dela med mig av de kunskaper och insikter jag samlat på mig längs vägen.
I den här kursen går du från att vara nybörjare till att känna dig trygg och säker i glutenfri traditionell bakning, med resultat som både du och andra kommer att älska.
Oavsett om du bakar för eget nöje eller vill ta dina kunskaper till nästa nivå, kommer du att få alla verktyg och tips du behöver för att lyckas – och lite till.
Så ta på dig förklädet, och låt oss sätta igång med bakningen tillsammans!
Alla recept i kursen är både glutenfria och helt vegetariska/veganska.
Lär dig baka traditionellt glutenfritt bröd
Bakkurs innehåll |
- Vi går igenom hur man lyfter fram både smak och konsistens
- Hur du gör den glutenfria bindningen
- Få en bra konsistens på brödet
- Undvik dessa misstag
- Steg för steg instruktioner i hur man bakar recepten
- Tips och tricks
- Vi bakar traditionella frallor
- Vi bakar traditionella limpor
- Vi bakar traditionella scones
- Vi bakar Ciabatta
- Vi bakar Croissanter
- Vi bakar Rosenbröd
- Du får även en pdf innehållandes kursens alla recept vid kursstart. Denna kan du enkelt skriva ut om du vill, anteckna i och spara.
Njut av dina nya kunskaper och baka med enkelhet ditt glutenfria traditionella bröd.
Du kan ha användning för kursen både privat eller professionellt.
Baka Traditionellt Glutenfritt Bröd Bakkurs
ONLINEKURS
2499 kr
inkl. moms
Den perfekta genvägen för dig som inte vill slösa din tid utan lära rätt direkt…
med denna bakkurs slipper du göra alla nybörjarmisstag!
Det här väntar på dig inne i Baka Traditionellt Glutenfritt Bröd kursen
Kom igång med traditionellt glutenfritt brödbak.
ONLINEKURS
Här ser du innehållet per modul i kursen för att du steg för steg ska lära dig baka traditionellt glutenfritt bröd.
MODUL 1 – Introduktion och genomgång
Introduktion av utbildningen och genomgång av baktekniker, olika mjölsorter och glutenfri bindning.
- Baktekniker och verktyg
- Genomgång av olika glutenfria mjölsorter och hur man kan kombinera dessa på bästa sätt
- Hur du gör den glutenfria bindningen
- Få en bra konsistens på brödet
- Undvik dessa misstag
MODUL 2 -Traditionellt bröd på nytt vis
Nu ska vi baka traditionellt bröd på nytt vis med olika typer av mjölsorter i bästa kombination. Vi går igenom hur man lyfter fram både smak och konsistens. Du får steg för steg instruktioner.
- Vi bakar traditionella frallor
- Vi bakar traditionella limpor
- Vi bakar traditionella scones
- Frågor och svar
- Tips och tricks
MODUL 3 – Festligt bröd på nytt vis
Nu ska vi baka festligt bröd på nytt vis med olika typer av mjölsorter i bästa kombination. Vi går igenom hur man lyfter fram både smak och konsistens. Du får steg för steg instruktioner.
- Vi bakar Ciabatta
- Vi bakar Croissanter
- Vi bakar Rosenbröd
- Frågor och svar
- Tips och tricks
MODUL 4 – Avslutning
Nu ska vi baka traditionellt bröd på nytt vis med olika typer av mjölsorter i bästa kombination. Vi går igenom hur man lyfter fram både smak och konsistens.
- Frågor och svar övningar
- Tips och tricks
- Film om celiaki och glutenkänslighet
- Avslutning
- Skriv ut ditt intyg
Baka Traditionellt Glutenfritt Bröd – Online
Dela upp betalningen
Enkelt och smidigt med Klarna
441 kr
6 månader
Betala direkt
Mest prisvärd
2499 kr
inkl. moms
Dela upp betalningen
Enkelt och smidigt med Klarna
231 kr
12 månader
Dela upp betalningen
Enkelt och smidigt med Klarna
127 kr
24 månader
Boka kursen idag!
Kursstart: 31 oktober 2024. Du går sedan kursen helt i din egen takt.
ONLINEKURS
Baka Traditionellt Glutenfritt Bröd
ACCESS TILL KURSEN I 12 MÅNADER FRÅN KURSSTART
2499 kr
inkl. moms
Avser 1 licens för 1 person
Mer om kursledaren
Diplomerad Hälsokock
Är utbildad hälsokock med inriktning på glutenfritt, mjölkfritt och sockerfritt.
Receptkreatör
Har tagit fram flera hundratals glutenfria bröd- och matrecept och drivit matblogg i över 10 år.
Kokboksförfattare
Har skrivit fem egna kokböcker och medverkat i en sjätte.
E-learningproducent
Har varit med och skapat över 50 onlineutbildningar.
Jag har skapat en bakkurs jag själv hade velat gå
Efter över 10 år av erfarenhet inom glutenfritt brödbak har jag nu sammanställt en kurs som jag själv önskat att jag hade när jag började. Kursen är designad för att hjälpa dig att undvika alla de vanliga nybörjarmisstagen och snabbt komma igång med glutenfritt brödbak.
Jag ser fram emot att dela med mig av mina bästa tips och tekniker för att du ska kunna baka perfekt glutenfritt bröd varje gång.
Varmt välkommen till min nygräddade bakkurs: Baka Traditionellt Glutenfritt Bröd – Minikurs!
Med vänliga hälsningar, Yvonne
Vanliga frågor och svar
Vilka förkunskaper kräver utbildningen?
Utbildningen kräver inga förkunskaper utöver att du någon gång bakat något. Du får tydliga instruktioner genom både videolektioner och bildspel med tal som gör det enkelt att följa och genomföra varje steg.
Vart hittar jag ingredienser till recepten?
Kursen använder ingredienser som går att hitta i vanliga välsorterade matvarubutiker.
När får jag tillgång till utbildningen?
Du får tillgång till kursen den 31 oktober 2024. Du får då ett mail med uppgifter för att logga in och påbörja utbildningen. Det här är en självstudiekurs som du går i egen takt närsomhelst på dygnet.
Har du fler frågor? Kontakta mig på info@healthcreator.se så hjälper jag dig!
Ja, jag vill hoppa ombord på denna spännande utbildning
och lära mig baka traditionellt glutenfritt bröd.