ONLINEKURS

Hur Man Bakar Glutenfritt Bröd – Bakkurs

DIPLOMUTBILDNING

 Lär dig hur man bakar glutenfritt bröd med denna bakkurs – Från Nybörjare Till Expert På Två Månader!

Steg för steg går vi igenom hur man bakar riktigt gott glutenfritt bröd i denna kurs.

Bokningen av denna kurs är nu stängd för höstterminen 2024.

Ett fat med nybakat glutenfritt bröd.

Glutenfritt bröd bakkurs är perfekt för dig som:

snabbt vill bli proffs på att baka glutenfria bröd

med lätthet vill baka ett glutenfritt bröd med perfekt konsistens

vill gå en bakkurs när och vart det passar dig och inte behöva anpassa dig till tider och platser

slippa göra alla nybörjarmisstag och istället fokusera på att lyckas direkt

vill lära dig baka olika typer av bröd

Du är på rätt ställe!

Efter kursen är du:

Proffs på glutenfritt bröd

Du har gått från att vara nybörjare till att bli proffs på glutenfritt bröd.

Ett fat med glutenfria scones - veganska bananscones med tillbehör.

Expert på att få en bra konsistens på brödet

Du vet hur man bakar för att få den perfekta konsistensen på brödet.

Ett glutenfritt bröd med några bitar uppskivade.

Bäst på olika typer av glutenfria mjölsorter

Du vet hur man bäst kombinerar olika typer av glutenfria mjölsorter för att få bästa resultat.

Ett uppskivat glutenfritt majsbröd ligger på en skärbräda.

Expert på många olika typer av bröd

Du kan nu baka både limpor, scones, frallor, focaccia och annat glutenfritt bröd med bästa resultat.

Ett fat med glutenfria scones - veganska bananscones med tillbehör.
En kvinna står i köket framför en dator och bakar, hon går en onlinekurs i baka glutenfritt bröd.

Kursledare

Yvonne Hedberg
Utbildare | Hälsokock

Baka på ett sätt som imponerar både på dig själv och andra

Du vägleds av mig, Yvonne Hedberg. Med över 10 års erfarenhet av att baka glutenfritt bröd, är jag här för att dela med mig av de kunskaper och insikter jag samlat på mig längs vägen.

I den här kursen går du från att vara nybörjare till att känna dig trygg och säker i glutenfri bakning, med resultat som både du och andra kommer att älska.

Oavsett om du bakar för hemmabruk eller vill ta dina färdigheter till en professionell nivå, får du lära dig allt du behöver – och lite till.

Så ta på dig förklädet, och låt oss sätta igång med bakningen tillsammans!

Alla recept i kursen är både glutenfria och helt vegetariska/veganska.

Från Nybörjare Till Expert På Två Månader!

Bakkurs innehåll | Innehåller 6 moduler

 

  • Genomgång av olika glutenfria mjölsorter och hur man kan kombinera dessa på bästa sätt
  • Bästa förvaringsmetoder för bröd
  • Få en bra konsistens på brödet
  • Jäsning och tillagningsmetoder
  • Bröd bakat med bikarbonat eller jäst
  • Växtbaserade och glutenfria bindningsmedel
  • Tips! Undvik dessa misstag när du bakar
  • Genomgång av baktekniker
  • Baka fröknäcke, knäckebröd, limpor, frallor och scones med finess
  • Baka bröd med rotsaker och andra specialingredienser
  • Baka traditionellt bröd på nytt vis
  • Baka croissanter och annat festligt bröd
  • Gå från att vara nybörjare till att bli expert
  • Avslutning – skriv ut ditt DIPLOM
  • Du får en pdf innehållandes kursens alla recept vid kursstart. Denna kan du enkelt skriva ut om du vill, anteckna i och spara.

Njut av dina nya kunskaper och baka med enkelhet ditt glutenfria bröd.
Du kan ha användning för kursen både privat eller professionellt.

Hur Du Bakar Glutenfritt Bröd

DIPLOMUTBILDNING

11995 kr

exkl. moms

Bra att veta

Köp Baka glutenfritt bröd kursen idag så ingår just nu:

Den kompletta onlineutbildningen med allt du behöver för att steg för steg lyckas med glutenfritt bröd

Privata mail med kursledaren som svarar på frågor som dyker upp.

Min senaste kokbok Yvonnes Vegomums som pdf

En vanliga frågor och svar- bank full med dina vanligaste tänkbara funderingar. frågor.

Den perfekta genvägen för dig som inte vill slösa din tid utan lära rätt direkt…

med denna bakkurs slipper du göra alla nybörjarmisstag!

Det här väntar på dig inne i Baka Glutenfritt Bröd kursen

Från Nybörjare Till Expert På Två Månader

DIPLOMUTBILDNING

Här ser du innehållet per modul i kursen för att du steg för steg ska bli proffs på glutenfritt bröd.

Kursen varvas med teori, övningar, bakning och frågor.

När du är klar kan du skriva ut ditt diplom.

MODUL 1 – Introduktion och genomgång

Introduktion av utbildningen och genomgång av baktekniker, olika mjölsorter och glutenfri bindning. Vi kickstartar även med att göra en egen surdegsgrund.

  • Baktekniker och verktyg
  • Genomgång av olika glutenfria mjölsorter och hur man kan kombinera dessa på bästa sätt
  • Hur du gör den glutenfria bindningen
  • Vi gör grunden till en glutenfri surdeg till senare recept

 

MODUL 2 – Tekniker och jäsning

Vi går igenom hur man får en bra konsistens på brödet och hur du förvarar ditt bröd för att behålla det färskt längre. Vi går också igenom olika jäsningsmetoder.

  • Få en bra konsistens på brödet
  • Jäsning av glutenfritt bröd med bikarbonat
  • Jäsning av glutenfritt bröd med jäst
  • Tips och tricks
  • Fortsättningen med surdegsgrunden

 

MODUL 3 – Knäcke med perfekt knaprighet

Nu bakar vi olika typer av knäcke. Nu går vi igenom hur du bakar olika varianter av glutenfritt knäckebröd. Under bakningens gång kommer jag att dela med mig av mina bästa tips för att få till den perfekta knaprigheten.

  • Vi bakar fröknäcke
  • Vi bakar majsknäcke
  • Vi bakar knäckebröd på surdeg
  • Tips och tricks

 

MODUL 4 – Traditionellt bröd på nytt vis

Nu ska vi baka traditionellt bröd på nytt vis med olika typer av mjölsorter i bästa kombination. Vi går igenom hur man lyfter fram både smak och konsistens.

  • Vi bakar traditionella frallor
  • Vi bakar traditionella limpor
  • Vi bakar traditionella scones
  • Tips och tricks

 

MODUL 5 – Bröd med specialingredienser

Nu bakar vi bröd med specialingredienser som får unika och spännande smaker. Brödet passar perfekt när du helt enkelt vill bjuda på något extra som garanterat kommer imponera både på dig själv och dina gäster.

  • Vi bakar rotsaksbröd
  • Vi bakar bananbröd
  • Vi bakar sötpotatisbröd
  • Vi bakar superbröd med frukt och frön
  • Tips och tricks

 

MODUL 6 – Festligt bröd för högtider

Nu bakar vi festligt bröd som passar perfekt till högtider och speciella tillfällen. Nybakat, vackert bröd som inte bara smakar fantastiskt, utan också ser imponerande ut. Vi går även igenom vad celiaki och glutenkänslighet är.

  • Vi bakar croissanter
  • Vi bakar focaccia
  • Vi bakar baguetter
  • Vi bakar surdegsbröd
  • Tips och tricks
  • Om celiaki och glutenkänslighet

 

AVSLUTANDE TEST

Nu när du har gått igenom alla moduler och lärt allt du behöver om glutenfri bakning, är det dags att testa dina färdigheter med ett avslutande test.

När du har klarat testet kommer du att få ett diplom som intygar att du har genomgått kursen och nu har kunskapen att baka fantastiska glutenfria bröd.

Testet innehåller 10 frågor och du behöver ha 80% rätt för att få godkänt. Testet kan du göra om så många gånger du behöver.

  • Avslutande test
  • Skriv ut ditt Diplom

 

 

SE ETT GRATIS WEBBINAR

Baka Glutenfria Tekakor – Steg För Steg tillsammans med mig.

Jag berättar även om kursen Glutenfritt Bröd – Från Nybörjare Till Expert På 2 månader!

Mer om kursledaren

Diplomerad Hälsokock
Är utbildad hälsokock med inriktning på glutenfritt, mjölkfritt och sockerfritt.

Receptkreatör
Har tagit fram flera hundratals glutenfria bröd- och matrecept och drivit matblogg i över 10 år.

Kokboksförfattare
Har skrivit fem egna kokböcker och medverkat i en sjätte.

E-learningproducent
Har varit med och skapat över 50 onlineutbildningar.

 

Jag har skapat en bakkurs jag själv hade velat gå

Efter över 10 år av erfarenhet inom glutenfritt brödbak har jag nu sammanställt en kurs som jag själv önskat att jag hade när jag började. Kursen är designad för att hjälpa dig att undvika alla de vanligaste nybörjarmisstagen och snabbt nå expert-nivå i glutenfritt brödbak.

Att bli proffs snabbare är en strävan vi alla har, och denna kurs är perfekt för att göra din bakresa både enklare och roligare. 

Målet är att det ska vara enkelt och kul att baka glutenfritt bröd!

Jag ser fram emot att dela med mig av mina bästa tips och tekniker för att du ska kunna baka perfekt glutenfritt bröd varje gång.

Varmt välkommen till min nygräddade bakkurs: Lär Dig Baka Glutenfritt Bröd – Från Nybörjare Till Expert!

Med vänliga hälsningar, Yvonne

Vanliga frågor och svar

Vilka förkunskaper kräver utbildningen?

Utbildningen kräver inga förkunskaper utöver att du någon gång bakat något. Du får tydliga instruktioner genom både videolektioner och bildspel med tal som gör det enkelt att följa och genomföra varje steg.

Vart hittar jag ingredienser till recepten?

Kursen använder ingredienser som går att hitta i vanliga välsorterade matvarubutiker.

När får jag tillgång till utbildningen?

Du får tillgång till kursen den 28 oktober 2024. Du får då ett mail med uppgifter för att logga in och påbörja utbildningen. Det här är en självstudiekurs som du går i egen takt närsomhelst på dygnet.

Har du fler frågor? Kontakta mig på info@healthcreator.se så hjälper jag dig!

Obs! Bokningen av denna kurs är stängd för HT 2024.