ONLINEKURS

Lär Dig Baka Glutenfritt Bröd Bakkurs

Lär dig baka glutenfritt bröd med denna onlinekurs – Från Nybörjare Till Expert På Två Månader!

Steg för steg går vi igenom hur man bakar riktigt gott glutenfritt bröd i denna kurs.

Ett fat med nybakat glutenfritt bröd.

Glutenfritt bröd bakkurs är perfekt för dig som:

snabbt vill bli proffs på att baka glutenfria bröd

med lätthet vill baka ett glutenfritt bröd med perfekt konsistens

vill gå en kurs när och vart det passar dig och inte behöva anpassa dig till tider och platser

slippa göra alla nybörjarmisstag och istället fokusera på att lyckas direkt

vill lära dig baka olika typer av bröd

Du är på rätt ställe!

Efter kursen är du:

Proffs på glutenfritt bröd

Du har gått från att vara nybörjare till att bli proffs på glutenfritt bröd.

Ett fat med glutenfria scones - veganska bananscones med tillbehör.

Expert på att få en bra konsistens på brödet

Du vet hur man bakar för att få den perfekta konsistensen på brödet.

Ett glutenfritt bröd med några bitar uppskivade.

Bäst på att förvara bröd på bästa sätt

Du vet hur man förvarar glutenfritt bröd på bästa sätt så att det håller sig fräscht längre.

Ett uppskivat glutenfritt majsbröd ligger på en skärbräda.

Expert på många olika typer av bröd

Du kan nu baka både limpor, scones, frallor, focaccia och annat glutenfritt bröd med bästa resultat.

Ett fat med glutenfria scones - veganska bananscones med tillbehör.
En kvinna står i köket framför en dator och bakar, hon går en onlinekurs i baka glutenfritt bröd.

Kursledare

Yvonne Hedberg
Utbildare | Hälsokock

Baka på ett sätt som imponerar både på dig själv och andra

Du vägleds av mig, Yvonne Hedberg, som med över 10 års erfarenhet av att baka glutenfritt och hälsosamt bröd har blivit en expert på ämnet.

Under min resa har jag stött på många utmaningar och gjort alla de där nybörjarmisstagen som kan göra glutenfri bakning så frustrerande. Det är därför jag har skapat den här kursen – den kurs jag själv hade behövt i början för att snabbt och enkelt bli proffs.

I den här kursen kommer du att gå från att vara nybörjare till att behärska glutenfri bakning på ett sätt som imponerar både på dig själv och andra. Oavsett om du bakar för privat bruk eller siktar på att använda dina färdigheter professionellt, kommer du att lära dig allt du behöver veta för att lyckas – och lite till.

Så ta på dig förklädet, och låt oss börja den här smakrika resan tillsammans!

Recepten i denna kurs är både glutenfria och helvegetariska/veganska.

Från Nybörjare Till Expert På Två Månader!

Bakkurs innehåll | Innehåller 6 moduler

 

  • Genomgång av olika glutenfria mjölsorter och hur man kan kombinera dessa på bästa sätt
  • Bästa förvaringsmetoder för bröd
  • Få en bra konsistens på brödet
  • Jäsning och tillagningsmetoder
  • Bröd bakat med bikarbonat eller jäst
  • Växtbaserade och glutenfria bindningsmedel
  • Tips! Undvik dessa misstag när du bakar
  • Genomgång av baktekniker
  • Baka fröknäcke, knäckebröd, limpor, frallor och scones med finess
  • Baka bröd med rotsaker och andra specialingredienser
  • Baka traditionellt bröd på nytt vis
  • Baka croissanter och annat festligt bröd
  • Gå från att vara nybörjare till att bli expert
  • Avslutning – skriv ut ditt DIPLOM

Njut av dina nya kunskaper och baka med enkelhet ditt glutenfria bröd.
Du kan ha användning för kursen både privat eller professionellt.

Baka Glutenfritt Bröd

11995 kr

8996 kr

Bra att veta

Kursen är en helt fristående bakkurs men kan även kombineras med mina kommande 3 kurser under 2025 för att utbilda sig till Diplomerad Vegansk/Helvegetarisk Hälsokock.

25% rabatt fram till 12 september 2024

Den perfekta genvägen för dig som inte vill slösa din tid utan lära rätt direkt…

med denna bakkurs slipper du göra alla nybörjarmisstag!

Glutenfritt Bröd Onlinekurs

Värde 22 594 kr

Dela upp betalningen

Enkelt och smidigt med Klarna

1985 kr

6 månader

 

Betala direkt

Mest prisvärd

8996 kr

exkl. moms

 

Dela upp betalningen

Enkelt och smidigt med Klarna

1042 kr

12 månader

 

Dela upp betalningen

Enkelt och smidigt med Klarna

572 kr

24 månader

 

Boka kursen idag!

Erbjudande gäller fram till 16/9 2024. Därefter säljs kursen till ordinarie pris.

Kursstart: 3 oktober 2024. Du går sedan kursen helt i din egen takt.

ONLINEKURS

Baka Glutenfritt Bröd

ACCESS TILL KURSEN I 12 MÅNADER FRÅN KURSSTART

11995 kr
8996 kr

exklusive moms

Avser 1 licens för 1 person

Köp nu

Dessutom ingår just nu 4 bonusar!

Som tar dig ännu snabbare till att bli expert på glutenfritt bröd!

Värde: 13 598 kr

BONUS 1

Privata mail med kursledaren

Skriv dina frågor direkt till mig i privata mailkonversationer från och med kursstart. Jag svarar 1 gång i veckan på era mail under perioderna januari-maj och september-december.

Värde 9 999 kr

BONUS 2

PDF som innehåller kursens alla recept

Pdf innehållandes alla recept som bakas i kursen. Denna kan du enkelt skriva ut om du vill, anteckna i och spara.

Värde 200 kr

BONUS 3

Min senaste kokbok Yvonnes Vegomums

Du får min senaste kokbok Yvonnes Vegomums som Pdf. Boken innehåller glutenfria, helvegetariska och sockerfria recept på matbröd, fika och annat gott.

Värde 400 kr

BONUS 4

Bank med vanliga frågor och svar

I samband med kursstarten av bakkursen får du även tillgång till en vanliga frågor och svar- bank full med alla dina tänkbara vanligaste funderingar.

Värde 2 999 kr

Köp Baka glutenfritt bröd kursen idag så ingår just nu:

Den kompletta onlineutbildningen med allt du behöver för att steg för steg lyckas med glutenfritt bröd

Privata mail med kursledaren som svarar på frågor som dyker upp.

 Pdf med alla recept som går igenom i kursen som kan skrivas ut och göra anteckningar i.

Min senaste kokbok Yvonnes Vegomums som pdf

En vanliga frågor och svar- bank full med dina vanligaste tänkbara funderingar. frågor.

Det totala värdet på kursen och bonusarna är 22 594 kr.

Men du får allt för endast 8996 kr.

När webbinariet börjar visas det här.

GRATIS WEBBINAR

Baka Glutenfritt Bröd – Från Nybörjare Till Expert På 2 månader!

När: 12 september kl 18:00

Webbinariet startar om:

Dagar

:

Timmar

:

Minuter

:

Sekunder

Mer om kursledaren

Diplomerad Hälsokock
Är utbildad hälsokock med inriktning på glutenfritt, mjölkfritt och sockerfritt.

Receptkreatör
Har tagit fram flera hundratals glutenfria bröd- och matrecept och drivit matblogg i över 10 år.

Kokboksförfattare
Har skrivit fem egna kokböcker och medverkat i en sjätte.

E-learningproducent
Har varit med och skapat över 50 onlineutbildningar.

 

Jag har skapat en bakkurs jag själv hade velat gå

Efter över 10 år av erfarenhet inom glutenfritt brödbak har jag nu sammanställt en kurs som jag själv önskat att jag hade när jag började. Kursen är designad för att hjälpa dig att undvika alla de vanliga nybörjarmisstag och snabbt nå expert-nivå i glutenfritt brödbak.

Att bli proffs snabbare är en strävan vi alla har, och jag är här för att göra din bakresa både enklare och roligare. Vi har inte tid att slösa bort på misstag och misslyckanden – vårt mål är att det ska vara enkelt och kul att baka glutenfritt bröd!

Jag ser fram emot att dela med mig av mina bästa tips och tekniker för att du ska kunna baka perfekt glutenfritt bröd varje gång.

Varmt välkommen till min nygräddade bakkurs: Lär Dig Baka Glutenfritt Bröd – Från Nybörjare Till Expert!

Med vänliga hälsningar, Yvonne

Vanliga frågor och svar

Vilka förkunskaper kräver utbildningen?

Utbildningen kräver inga förkunskaper utöver att du någon gång bakat något. Du får tydliga instruktioner genom både videolektioner och bildspel med tal som gör det enkelt att följa och genomföra varje steg.

Vart hittar jag ingredienser till recepten?

Kursen använder ingredienser som går att hitta i vanliga välsorterade matvarubutiker.

När får jag tillgång till utbildningen?

Du får tillgång till kursen den 3 oktober 2024. Du får då ett mail med uppgifter för att logga in och påbörja utbildningen. Det här är en självstudiekurs som du går i egen takt närsomhelst på dygnet.

Ja, jag vill hoppa ombord på denna spännande utbildning
och lära mig allt om hur man lyckas med glutenfritt bröd.