Vegansk smoothie och dryck

Melon smoothie – raw vegan

Ett glas med en röd melonsmoothie - raw vegan.

Dags för fredag och fredagsdrink?

Denna fräscha och goda melon smoothie raw vegan drink innehåller enbart 3 ingredienser och dessa är vattenmelon, cantaloupe och banan. Enkelt va!

Det gör det inte sämre att smoothien får en fantastiskt vacker röd färg. Läskande är den också att dricka en varm sommardag.

Idag var det inte så varmt ute, lite moln och regn om vartannat men ändå en sol som kikade fram ibland. Smoothien gjorde ändå att man drömde sig bort till mer sol och värme och kanske även till fjärran länder. 😉

Denna smoothie blandar du enkelt ihop med exempelvis en mixer.


Recept på melon smoothie – raw vegan

Ingredienser :
ca 800 g vattenmelon (med skal)
ca 300 g cantaloupe melon (med skal)
ca 135 g banan (med skal)

Topping:
Färsk mynta (om man vill)

Ett glas med en röd melonsmoothie - raw vegan.

Gör såhär:
Väg upp ingredienserna. Dela och skiva upp melonerna. Kärna ur och ta bort skalen. Skala bananen. Mixa alla ingredienser och häll upp i två glas. Pynta gärna med lite myntablad.

Smaklig melon smoothie!

Jag önskar er alla en riktigt skön helg. Denna helg ska jag bland annat på 18 års kalas i helgen och vi ska grilla korv ute. Jag har laddat med vegansk korv att ta med såklart. Har hittat ett märke som är jättegott och dessutom glutenfritt. 🙂 så jag hoppas kanske någon annan blir lockad att smaka och kanske bli övertygad att det helt klart är godare och bättre med växtbaserad korv på alla sätt och vis. 🙂

Ha en härlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Du kanske också gillar...