Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Recept på mammas köttfärssås med spagetti – vegansk och glutenfri
5
från
3
röst
Skriv ut receptet
Pin Recipe
Måltid
Vegansk mat och tillbehör
Portioner
4
portioner
Ingredienser
1x
2x
3x
400
g
glutenfri vegofärs
1
st.
gul lök eller en bit purjolök
1
st.
champinjoner på burk
1
msk
rapsolja
1
msk
ketchup eller tomatpuré
1,5
dl
växtbaserad glutenfri grädde
salt och svartpeppar
Instruktioner
Hacka eller skiva löken.
Bryn vegofärsen med rapsolja i en stekpanna. Rör om med en trägaffel.
Tillsätt den hackade eller uppskivade löken.
Salta och peppra.
Blanda i champinjonerna.
Rör i ketchup eller tomatpuré efter smak.
Tillsätt sedan grädden och spadet från burken med champinjonerna.
Låt såsen puttra en liten stund.
Har du provat receptet?
Låt oss veta
hur det var!