Smält margarinet lätt ihop med sojadrycken och värm till 37 grader (fingervärme).
Häll vätskan över jästen lite i taget och rör runt tills jästen löser upp sig.
Tillsätt salt, kokossocker, kardemumma och nästan allt mjöl.
Arbeta tills degen blir blank och smidig.
Låt jäsa under bakduk i ca 30 minuter.
Ta upp degen på arbetsbänken och knåda smidig med resterande mjöl. kavla ut till en platta.
Bre på margarinet och strö över kokossocker och kanel alternativt rör ihop fyllningen och bre på allt samtidigt.
Vik eller rulla ihop degen från långsidan. Skär i 16 remsor eller bitar. Gör knyten/snurror eller vanliga bullar och lägg på en plåt med bakplåtspapper alternativt bullformar.
Låt jäsa i ytterligare 30 minuter.
Sätt ugnen på 250 grader.
Rör ihop margarin och kokossocker och bred på bullarna. Toppa med kokosflingor.