Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Recept på saffranskola – seg och smörig – raw food godis
Inga betyg än
Skriv ut receptet
Pin Recipe
Total tid
40
minuter
minuter
Måltid
Vegansk fika, dessert och godis
Portioner
12
små kolor
Ingredienser
1x
2x
3x
100
g
naturella cashewnötter
(cirka 2 dl)
60
g
torkade
dadlar
(cirka 1 dl)
1
pkt
saffran
(0,5 g)
2
msk
kokosolja
1
knivsudd
salt
1
msk
vatten
Till rullning (om man vill)
3
msk
kokosflingor
Instruktioner
Se till att dadlarna är urkärnade.
Mixa cashewnötterna till en smör och mixa sedan ihop med alla övriga ingredienser.
Rulla till bollar eller andra former.
Om man vill kan man slå in dem i godispapper (om man har något gammalt över hemma) eller rulla dem i kokosflingor.
Ställ kolan i kylen innan servering. (minst 20 minuter)
Har du provat receptet?
Låt oss veta
hur det var!