Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Recept på glutenfri musli med havregryn och frystorkade hallon - bra start
Inga betyg än
Skriv ut receptet
Pin Recipe
Måltid
Vegansk frukost och mellanmål
Portioner
4
portioner
Ingredienser
1x
2x
3x
2
dl
glutenfria
havregryn
(eller boveteflingor)
1
msk
chiafrön
0,5
dl
solroskärnor
1
dl
kokoschips
1
dl
frystorkade hallon (eller byt ut till hälften mängd gojibär)
1
dl
torkade fikon
0,5
dl
pumpakärnor
Instruktioner
Skär fikonen i lite mindre bitar.
Blanda ihop alla ingredienser i en bunke.
Lägg över och förvara muslin i en glasburk med lock.
Servera gärna tillsammans med
hemmagjord cashew yoghurt
Har du provat receptet?
Låt oss veta
hur det var!