Beskrivning
Från Nybörjare Till Expert På 2 Månader!
Diplomerad glutenfri brödbagare
Varje recept presenteras i tydliga filmer, och du får även tillgång till alla recept och teorin i utskrivbart PDF-format. Med enkla och pedagogiska genomgångar blir det både roligt och lätt att lyckas med att baka glutenfritt bröd!
I denna kurs lär du dig om en variation av glutenfria ingredienser, som bovetemjöl, mandelmjöl, psylliumhusk och glutenfria havregryn, för att skapa både smakrika och näringsrika bröd. Vi går igenom både de vanligaste och de mer unika ingredienserna, så att du kan känna dig säker i ditt glutenfria bakande!
Genom att börja med en enkel och snabb teorigenomgång och sedan börja baka bygger du steg för steg både kunskap och självförtroende. I varje modul får du sedan nya tekniker, variationer och lösningar för att baka glutenfritt bröd på bästa sätt.
På bara 5 moduler förvandlas du snabbt och enkelt från att vara nybörjare till att bli expert på glutenfritt bröd! Dessutom fyller du frysen med härligt gott och hälsosamt bröd, perfekt för mysiga stunder när du vill njuta av dina bakverk.
Oavsett om du bakar för din egna hälsa eller vill ta dina kunskaper till nästa nivå som glutenfritt bröd bagare yrkesmässigt så kommer du att få alla verktyg och tips du behöver för att lyckas bli en glutenfri bröd bagare.
Så på med förklädet nu så sätter vi igång denna bakresa tillsammans!
Alla recept i denna kurs är växtbaserade, fria från mjölk, ägg, gluten och vitt socker. Kursen innehåller olika brödrecept bakade med både jäst, bikarbonat eller surdeg.