Händer som skickar ljus och healing på distans. Medial vägledning.

Jag utför medial vägledning och healing på distans. Se nedan områden att välja bland. Medial vägledning, läsningar sker på distans över mail.

Man kan boka en specifik tidpunkt då exempelvis healing ska utföras, men det går även bra att ta emot i efterhand. Det som känns bäst för just dig.

Välkommen att läsa mer och boka eller kontakta mig nedan så återkommer jag med vidare instruktioner.

Varma hälsningar/Yvonne

Områdena att välja bland för medial vägledning och healing på distans

 • Medial vägledning från högre sfärer
 • Kontakt och budskap från andra sidan
 • Avläsning av chakran
 • Healing av chakran
 • Avläsning av chakran samtidigt som healing av chakran 
 • Tidigare liv som påverkar nuvarande
 • Tidigare liv som påverkar nuvarande samtidigt som healing av tidigare liv 

Förfrågan/bokning

Yvonne Hedberg utför medial vägledning och healing på distans.

Fyll i förfrågan/bokning nedan så återkommer jag med vidare instruktioner.

  Namn: (obligatorisk)

  Din epost: (obligatorisk)

  Meddelande:

  Val av läsning/session: (obligatorisk)

  Medial vägledning från högre sfärerAvläsning av chakranHealing/läkning chakraAvläsning av chakran samtidigt som healing av chakraKontakt med andra sidan och budskapTidigare liv som påverkar nuvarandeTidigare liv som påverkar nuvarande samtidigt som healing av tidigare liv som påverkar nuvarande

  Läsningar och healing på distans

  Att jobba som medium för mig är att förmedla ljus vägledning och hälsningar/budskap/rådgivning både från högre sfärer och från andra sidan till den person som anlitar mig. Det kan även handla om att utföra healing, att läsa av chakran och att rensa/läka dessa samt att se episoder ur ett av dina tidigare liv som på något vis påverkar ditt nuvarande liv.

  Etik och moral

  Jag är väldig noga med etik och moral och gör bara läsningar till dig som vill. Man kan inte beställa en läsning av en annan person än sig själv, utan du kan bara beställa åt dig själv. Jag är också noga med att maila läsningen till den mailadress som du uppger vid bokningen. Det är dock ditt ansvar att ingen annan har åtkomst din mailadress. Jag arbetar enbart med ljus vägledning.

  Beställning och leverans av läsningen

  Vid beställningen får du gärna maila en bild på dig själv. Bilden ska vara enbart på dig och helst tagen av dig. Bilden använder jag enbart i syfte att tona in på dig. Det är också bra om du har en fråga som du vill ha rådgivning kring.

  Läsningen utförs och mailas sedan till dig inom 1 vecka efter erlagd betalning.

  Efter läsningen har du möjlighet att (om du vill) ställa efterföljande frågor som jag frågar min pendel och/eller mina tarotkort om.

  Feedback från några av Yvonnes klienter

  Att få medial vägledning från Yvonne var en fin upplevelse. Jag fick ett bra bemötande och kände tillit när vi skrev med varandra. Informationen jag fick kändes väldigt sann för mig och det gick rakt in i hjärtat. Jag kände av mycket energier i kroppen efteråt och jag kände mig mycket lugnare än innan jag fått vägledningen. 
  /Caroline

  Det har tagit en stund att kunna sätta ord på upplevelsen jag hade med Yvonne. Den var stor och överväldigande, drog fram så mycket känslor som jag inte velat kännas vid och träffade så otroligt rätt. 

  Jag vågar äntligen tro att de i min närhet som jag tidigare bara förnimmat numera verkligen finns med mig. Yvonne nämnde att min mormor skulle skicka duvor som ett tecken. Nja, tänkte jag, småfåglar har jag alltid haft på ett nästan onormalt avstånd, men inte duvor. Sen dess har det kommit flockar av duvor i området kring mitt hem. Senast i går flög ett 30-tal över mig vid en svår stund. Tack kära Yvonne för ett fantastiskt fint bemötande, för känslan av trygghet och för ditt engagemang. Jag hoppas jag får lov att återkomma till dig Yvonne.
   
  /Anne

  Genom en läsning av ett av mina tidigare liv kunde Yvonne hjälpa mig att lösa upp problematiken kring en familjesituation som jag upplevt påverkat mig negativt under större delen av mitt liv. Jag har nu kunnat släppa energin kring detta och känner ingen ilska eller bitterhet längre.
  /Sara


  Jag valde medial vägledning från högre sfärer. Yvonne tog mig med på en spännande resa genom de högre sfärerna, det var verkligen en häftig upplevelse . Jag tycker att allt Yvonne sa var mycket pricksäkert och jag känner verkligen igen mig i det hon sa. Jag fick många råd som jag skall ta till mig och försöka följa, det skall bli spännande att se hur det går. Fortsättning följer. Jag kan verkligen rekommendera alla att vända sig till Yvonne. /Linda

  Det går också bra att maila intresse till mig direkt: info@healthcreator.se

  Vidare information och instruktion kommer i svar på er förfrågan.

  Varma hälsningar/Yvonne – Kanal för healing och medial rådgivning/ läsningar

  Vart kommer vägledningen ifrån

  När jag arbetar öppnar jag upp som en kanal där jag tar emot informationen och även kan få hjälp med att utföra healing. Jag brukar börja med att tona in på fotot av dig som ska få läsningen (men om jag inte får ett foto så tonar jag in på er ändå). Utefter vad som dyker upp i bilder, ord, bokstäver, årtal, storys osv. så tolkar jag vägledningen. Jag ställer följdfrågor och får svar om jag inte förstår, till exempel “Tack, kan du visa mig mer”. Jag har olika tillvägagångssätt i hur jag inleder läsningen och vart jag går i tanken beroende på om man väljer medial rådgivning, kontakt med andra sidan eller tidigare liv. När det gäller tidigare liv spelas de upp en episod ur ett tidigare liv som påverkar nuvarande och här kommer ingen vägledning. 

  Allt skrivs sedan ner allteftersom tills rådgivningen är klar. Jag brukar känna helt klart när det är slut eftersom informationen oftast kommer väldigt intensivt innan. 

  Rådgivningen kan fås både från högre sfärer, dvs från mer högupplysta energier eller från andra sidan (där det oftast kommer rådgivning från nära och kära eller människor som har haft någon form av anknytning till dig. De brukar då beskriva sig så att man ska känna igen vilka de är och ibland för att få berätta sin historia. Budskapen är då oftast på samma nivå som när de levde. Ibland kan det även komma människor som man inte känner igen från andra sidan, då kan de vara s.k följare/hjälpare eller personer från tidigare liv. Jag kan aldrig garantera vem/vilka som kommer med budskap till just dig under en läsning från andra sidan, men det vanligaste är att det är någon du har haft någon form av anknytning till i detta liv.

  Jag är Certifierat medium.