Från nybörjare till expert på 2 månader

En unik och pedagogisk modell med steg för steg instruktioner som tar dig från nybörjare till expert på glutenfritt bröd på 2 månader.

Är du redo för en bakkurs där du lär dig baka hälsosamt glutenfritt bröd från grunden, få perfekt konsistens och slippa torrt och smuligt bröd – utan onödiga misstag?

Är den här kursen perfekt för dig?

Den här kursen är för dig som:

  vill baka glutenfritt och hälsosamt bröd med perfekt konsistens – utan krångel

vill ha friheten att gå en bakkurs när och var det passar dig, utan fasta tider

vill slippa frustrerande misstag och istället lyckas direkt

vill baka glutenfritt bröd för din egen skull eller som en del av ditt yrke

Känner du igen dig i en eller flera av dessa punkter? Då passar onlinekursen Baka hälsosamt glutenfritt bröd perfekt för dig!

Vad kan du efter du har gått kursen?

Efter kursen kan du allt om:

 hur man får perfekt konsistens på glutenfritt bröd

Du kan nu skapa glutenfria bröd med perfekt konsistens, varje gång. Ingen mer oro över torra eller smuliga resultat – du vet precis vad du gör och resultatet blir alltid fantastiskt.

hur man bakar hälsosamt bröd som passar alla

Du kan stolt bjuda på glutenfritt bröd till familj och vänner, och veta att du erbjuder något både hälsosamt och gott – perfekt för alla, även de med känslig mage.

hur man kombinerar glutenfria mjölsorter för bästa resultat

Du vet hur man kombinerar glutenfria mjölsorter och övriga ingredienser på bästa sätt för att få bästa resultat.

hur man gör om traditionella brödrecept till glutenfria

Du vet hur man kan byta ut mjölsorter i traditionella brödrecept för att enkelt göra om dem till glutenfria.

Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte! Jag har själv gått igenom resan och har under många år delat med mig av recept både i kokböcker och på sociala medier – och där inspirerat tusentals. Genom denna kurs ser jag fram emot att få visa dig exakt hur du går tillväga för att lyckas.

Hej! Det är jag som är Yvonne, din kursledare!

Du vägleds av mig, Yvonne Hedberg. Med över 10 års erfarenhet av att baka glutenfritt bröd, är jag här för att dela med mig av de kunskaper och insikter jag samlat på mig längs vägen.

Jag ser fram emot att dela med mig av mina bästa tips och tekniker för att du ska kunna baka perfekt glutenfritt bröd med lätthet!

Yvonne Hedberg
Utbildare | Hälsokock

Låt mig presentera:

Bakkurs online – baka hälsosamt glutenfritt bröd

Baka hälsosamt glutenfritt bröd

Värde 26 195 kr

Det här väntar på dig inne i hälsosamt glutenfritt bröd bakkurs:

Kursinnehåll:

Modul 1: DYK IN

Grunderna i glutenfritt brödbak

  • Vanliga glutenfria mjölsorter och deras egenskaper.
  • Genomgång av bindningsmedel och konsistensgivare.
  • Genomgång av jäsmetoder (med jäst eller bikarbonat).
  • Experiment: Testa tekniken

Modul 2: ETABLERA

Praktisera baktekniker

  • Vi bakar steg för steg glutenfritt bröd av en kladdig deg.
  • Vi bakar steg för steg glutenfritt bröd med fokus på jäsningen.
  • Vi bakar steg för steg glutenfritt bröd med fokus på brödskorpan.
  • Experiment: Jämför dina bakresultat

Modul 3: GÖR OM

Variationer och anpassning

  • Tips på variationer och smak (t.ex. nötter, frön, frukt eller rotsaker som tillägg).
  • Vi bakar steg för steg glutenfritt bröd rotsak och örter som smaksättning.
  • Vi bakar steg för steg glutenfritt bröd med torkad frukt och nötter i brödet.
  • Experiment: Gör en anpassning

Modul 4: ANALYSERA

Vanligaste problemen

  • Vi går identifierar de vanligaste problemen med att baka glutenfritt bröd.
  • Vi bakar steg för steg glutenfritt krispigt knäckebröd med kryddning.
  • Vi bakar steg för steg glutenfritt bröd med konsistensen i fokus.
  • Experiment: Identifiera och analysera

Modul 5: RESULTATANPASSA

Skala upp och avancera

  • Vi bakar steg för steg lyxigt caféinspirerade bröd.
  • Vi lär oss skala upp för större bakning utan att förlora kvalitet.
  • Experiment: Ta fram ett eget recept. Testa på att skapa ett eget glutenfritt bröd genom att tillämpa alla tekniker och tips du lärt dig under kursens gång.

Dessutom ingår just nu 5 extra bonusar

som hjälper dig ännu snabbare mot att bli expert på glutenfritt bröd.

Värde: 11 195 kr

BONUS 1:

Glutenfri surdegsbröd på hemmagjord surdegsgrund 

Steg för steg lär oss hur man gör och sköter om surdegsgrunden. Vi lär oss också hur man bakar glutenfritt surdegsbröd.

Värde: 3900 kr

BONUS 2:

Det glutenfria teknikbiblioteket

Här hittar du lösningar på alla tänkbara problem inom glutenfri brödbakning – från torrt bröd till perfekt jäsning och krispig skorpa. Ett ovärderligt verktyg för att lyckas varje gång!

Värde 2995 kr

BONUS 3:

Personlig support

Under dina första tre månader i kursen har du möjlighet att ställa frågor och få personlig feedback via mail en gång i veckan. Behöver du hjälp med en kladdig deg eller något annat bakdilemma? Jag finns här för att guida dig!

Värde: 2300 kr

BONUS 4:

Måttomvandlare för glutenfri bakning

Du får exakta omvandlingar från dl, msk och tsk till gram för alla brödrecept i kursen, plus en praktisk PDF med generella omvandlingar för vanliga glutenfria mjölsorter och ingredienser. Perfekt för att lyckas med ditt bakande varje gång!

Värde: 1000 kr

BONUS 5:

Extra exklusivt receptpaket – glutenfritt lyxbröd

Specialrecept på lyxigt glutenfria bröd och bakverk som ger den där extra känslan. Perfekt för festliga tillfällen eller när du vill unna dig något speciellt. Glutenfria croissanter, ciabatta och andra recept.

Värde: 1000 kr

Köp Baka hälsosamt glutenfritt bröd idag så ingår just nu:

Den kompletta onlineutbildningen med ALLT du behöver för att lyckas och bli expert på glutenfritt bröd.

Personlig support över mail 1 gång i veckan de första 90 dagarna.

Det glutenfria teknikbiblioteket där du hittar lösningar på alla tänkbara problem inom glutenfri brödbakning.

Hur man gör en hemmagjord surdegsgrund, sköter om den och bakar glutenfritt surdegsbröd på den.

Det glutenfria teknikbiblioteket där du hittar lösningar på alla tänkbara problem inom glutenfri brödbakning.

Måttomvandlingar från dl, msk och tsk till gram för alla brödrecept i kursen, plus en praktisk PDF med generella omvandlingar för vanliga glutenfria mjölsorter och ingredienser.

Extra exklusivt receptpaket – glutenfritt lyxbröd såsom croissanter, ciabatta mm.

Det totala värdet på kursen och bonusarna är 26 195 kr

men du får ta del av ALLT för en investering av enbart 11995 kr exkl. moms (ord pris 14995 kr)! Early bird – Rabatt fram till 27/2 2025.

Har du frågor? Här får du svaren!

Vilka förkunskaper kräver utbildningen?

Utbildningen kräver inga förkunskaper. Du får tydliga instruktioner genom både videolektioner och bildspel med tal som gör det enkelt att följa och genomföra varje steg.

Vart hittar jag ingredienser till recepten?

Kursen använder ingredienser som går att hitta i vanliga välsorterade matvarubutiker.

När får jag tillgång till utbildningen?

Du får tillträde till kursen den 8 mars 2025.

Hur köper jag den här utbildningen?

Du kan köpa den här kursen genom boka länken på den här sidan.

Efter köpet får du ett kvitto samt inloggningsuppgifter via mail när kursen startar.

Jag hittar inte svaret på min fråga här…

Skicka din fråga till info@healthcreator.se så hjälper vi dig.


Pengarna Tillbaka-Garanti från Healthcreator Stockholm – 90 Dagar!

Jag är helt övertygad om att du kommer att se resultat om du följer kursen och applicerar de metoder och tekniker jag delar. Därför erbjuder jag en pengarna tillbaka-garanti på 90 dagar.

Om du efter att ha genomfört hela kursen inte känner att du fått rätt verktyg för att lyckas med glutenfritt och växtbaserat bröd, så hör av dig till mig. Inom 90 dagar från köp, visa att du har gått igenom och arbetat med allt material utan att lyckas, så återbetalar jag hela din investering.

Så du har ingenting att förlora, men massor att vinna!

Ska vi sätta igång och baka då?

/Yvonne

Älskar du bröd men vill inte / eller kan inte äta gluten?

Vill du lära dig lösa de vanligaste problemen med att baka glutenfritt bröd?

Hur du får till den perfekta konsistensen, jäsningen och smaken.

Baka hälsosamt glutenfritt bröd

Teorilektioner varvat med bakfilmer

Steg för steg instruktioner som är lätta att följa.

Ingredienser som är lätta att hitta i affären

Du kan ha användning för bakkursen i glutenfritt bröd både privat eller professionellt.

Då är denna bakkurs något för dig!

”Jämnare blodsocker, jämnare humör, bättre i magen med långsamma kolhydrater och glutenfri kost!”

I denna kurs lär du dig om en variation av glutenfria ingredienser, som bovetemjöl, mandelmjöl, psylliumhusk och glutenfria havregryn, för att skapa både smakrika och näringsrika bröd. Vi går igenom både de vanligaste och de mer unika ingredienserna, så att du kan känna dig säker i ditt glutenfria bakande!

Genom att börja med grunderna och sedan varva teori med att baka bygger du steg för steg både kunskap och självförtroende. I varje modul får du sedan nya tekniker, variationer och lösningar för att baka glutenfritt bröd på bästa sätt.

På bara 5 moduler förvandlas du snabbt och enkelt från att vara nybörjare till att bli expert på hälsosamt glutenfritt bröd! Dessutom fyller du frysen med härligt gott och hälsosamt bröd, perfekt för mysiga stunder när du vill njuta av dina bakverk.

Oavsett om du bakar för din egna hälsa eller vill ta dina kunskaper till nästa nivå yrkesmässigt så kommer du att få alla verktyg och tips du behöver för att lyckas. Så ta på dig förklädet så sätter vi igång denna resa tillsammans!

Alla recept i denna kurs är växtbaserade, fria från mjölk, ägg, gluten och vitt socker. Kursen innehåller recept både med och utan jäst.

Vi använder vår unika kursmodell DEGAR, utvecklad av oss för att ge dig bästa möjliga resultat.

Varmt välkommen till min nygräddade bakkurs: Hälsosamt Glutenfritt Bröd Från Nybörjare Till Expert På 2 Månader!

Varma hälsningar, Yvonne

Mer om mig

Diplomerad Hälsokock
Är utbildad hälsokock med inriktning på glutenfritt, mjölkfritt och sockerfritt.

Receptkreatör
Har tagit fram flera hundratals glutenfria bröd- och matrecept och drivit matblogg i över 10 år.

Kokboksförfattare
Har skrivit 5 egna kokböcker och medverkat i en 6:e.

Utbildningsproducent
Har varit med och skapat över 50 onlineutbildningar.

Ja, jag vill hoppa ombord på denna spännande utbildning
och lära mig baka hälsosamt glutenfritt bröd.