På bara 3 kapitel förvandlas du snabbt och enkelt från att vara nybörjare till att bli expert på glutenfritt bröd! Dessutom fyller du frysen med härligt gott bröd, perfekt för mysiga stunder när du vill njuta av dina bakverk.
I kursen Baka glutenfritt bröd online använder vi vår unika inlärningsmodell DEG, utvecklad av oss för att ge dig bästa möjliga resultat.
Om kursmodellen D.E.G.
För kursen Baka glutenfritt bröd online har vi utvecklat D.E.G.-modellen, en unik och praktisk metod skapad för att hjälpa dig lyckas med glutenfritt brödbak. Modellen kombinerar teori och praktik för att ge dig en djupare förståelse för teknikerna och hur du tillämpar dem i ditt eget kök.
Genom de fem stegen – DYK IN, ETABLERA och GÖR OM – lär du dig inte bara att skapa glutenfritt bröd med perfekt konsistens och smak, utan även hur du varierar mjölsorter och ingredienser för att anpassa recepten efter dina behov.
Med denna modell får du både verktygen och självförtroendet att fortsätta baka framgångsrikt på egen hand. Och du går från att vara nybörjare till att bli expert inom ämnet glutenfritt bröd .
D.E.G. står för:
D = DYK IN: Du lär dig om grundläggande baktekniker och varför de fungerar.
E = ETABLERA: Du sätter igång och baka och praktiserar de baktekniker som du lärt dig.
G = GÖR OM: Du lär dig om variationer, anpassning av olika mjölsorter och ingredienser.
Fördelar med D.E.G.-modellen
Hjälper dig att förstå varför tekniker fungerar och lösa vanliga problem, så att du kan förbättra dina resultat direkt.
Ger en tydlig struktur som steg för steg bygger din kunskap och dina praktiska färdigheter.
Startar med grundläggande och enkel teorigenomgång så att du får en bra grund att stå på, vilket gör inlärningen och bakningen både effektiv och rolig.
Vi använder denna modell i bakkursen Lär dig baka glutenfritt bröd
Här kan du läsa mer om GRATIS kursen Baka glutenfritt bröd online.