DIPLOMUTBILDNING
Från nybörjare till expert på 2 månader
Gör dig redo för en bagare utbildning där du lär dig baka hälsosamt glutenfritt bröd från grunden, få perfekt konsistens och slippa torrt eller gummiaktigt bröd – utan färdiga mjölmixer.
När du är klar med utbildningen skriver du ut ditt diplom som Diplomerad glutenfri brödbagare.
WEBBINARIUM
Se ett webbinarium där vi både bakar glutenfria tekakor och där jag berättar mer om kursen till Diplomerad glutenfri brödbagare!
ÄR KURSEN PERFEKT FÖR DIG?
Den här kursen är för dig som:
snabbt vill bli proffs på glutenfritt bröd.
vill baka glutenfritt och hälsosamt bröd med perfekt konsistens.
vill ha friheten att gå en bakkurs när och var det passar dig, utan fasta tider.
vill slippa frustrerande misstag och istället lyckas direkt.
vill lära dig baka glutenfritt bröd för din egen skull eller som utbildning till glutenfri bröd bagare.
Känner du igen dig i en eller flera av dessa punkter? Då passar onlinekursen Glutenfri brödbagare perfekt för dig!
Så säger några tidigare kursdeltagare:
Jag blev piggare och slapp mitt magonda som jag dragits med i många år!
Jag har äntligen fått ordning på min mage som strulat i många år. Efter att ha gått kursen Glutenfri bröd bagare har jag lärt mig allt om hur man bakar glutenfritt och kan nu fortsätta äta bröd som jag älskar så mycket. Dessutom blir det både hälsosamt och hembakat varje gång! Jag kan varmt rekommendera Yvonnes kurs som var både inspirerande och lätt att hänga med i. Kursen har hjälpt mig att ta klivet över till både glutenfritt och laktosfritt. Och jag känner mig också så mycket piggare!
– Terese, Kursdeltagare
Jag rekommenderar kursen till alla föräldrar som behöver lära sig baka glutenfritt!
När min dotter blev glutenkänslig kände vi att det var dags att lära sig baka glutenfritt bröd. Kursen var väldig pedagogisk och tydlig och jag uppskattade verkligen bakfilmerna som gjorde det enkelt att hänga med och lära sig. Jag rekommenderar kursen till alla föräldrar som behöver lära sig om glutenfritt. Och det är så enkelt för alla i familjen att äta av brödet. Ett stort plus var att recepten i kursen även var laktosfria då jag själv är känslig mot det.
– Britt-Louise, Kursdeltagare
Hej! Det är jag som är Yvonne, din kursledare!
Med över 10 års erfarenhet av att baka och ta fram egna glutenfria brödrecept, är jag här för att dela med mig av de kunskaper och insikter jag samlat på mig längs vägen.
Jag är utbildad diplomerad hälsokock och har skrivit 5 kokböcker där jag delar både glutenfria och växtbaserade recept med fokus på lagat och bakat från grunden.
Personligen upplevde jag själv när jag lärde mig baka glutenfritt bröd att jag mådde så mycket bättre av att äta det, mindre uppsvullen mage och ett gladare humör.
Nu vill jag hjälpa dig genom att dela alla mina bästa tips och tekniker i denna utbildning för att du ska kunna baka perfekt hälsosamt och glutenfritt bröd med lätthet!
Efter kursen kan du:
Baka glutenfritt bröd med perfekt konsistens
Du kan nu skapa glutenfria bröd med perfekt konsistens, varje gång. Ingen mer oro över torra eller smuliga resultat – du vet precis vad du gör och resultatet blir alltid fantastiskt.
Kombinera glutenfria mjölsorter för bästa resultat
Du vet hur man kombinerar glutenfria mjölsorter och övriga ingredienser på bästa sätt för att få bästa resultat.
Göra en egen glutenfri surdegsgrund
Du vet hur man gör och sköter om en egen surdegsgrund och lär dig baka underbart bröd på den.
Baka många olika sorters glutenfritt bröd
Du lär dig baka många olika typer av bröd, både på bikarbonat, jäst och surdeg. Frallor, limpor, knäcke och tunnbröd men även festligt bröd som croissanter och ciabatta.
Göra om vanliga brödrecept till glutenfria
Du vet hur man kan byta ut mjölsorter i traditionella brödrecept för att enkelt göra om dem till glutenfria.
Skalanpassa recept
Du vet hur man skalanpassar bröd så att det fungerar lika bra i liten som stor skala.
Så säger några tidigare kokboksköpare:
Fantastisk bok!
Otroligt fin bok med lättlagade och hälsosamma recept. Samtliga recept vi hittills hunnit testa har ätits med väldigt god aptit. Rekommenderas!
Sara – Kokboksköpare – Min första vegomat
Världsklass!
Som alltid levererar Yvonne världsklass! På ett enkelt informativt sätt som både inspirerar och vägleder mig i precis rätt riktning.
Anna – Kokboksköpare – Min första vegomat
En riktig matskatt!
Denna härliga pärla bland kokböcker ramlade jag över på en hälsomässa jag besökte. Boken innehåller jättegoda och i mitt tycke lättlagade recept. När man tittar på de fina bilderna blir man verkligen peppad på att testa på och laga nya rätter, att det sedan är både gott och nyttigt gör ju inte saken sämre!! Rekommenderas varmt till alla som vill äta både gott och samtidigt tänka på sin hälsa!
Linda – Kokboksköpare – Skapa din hälsa
Glutenfri bröd bagare – Diplomutbildning
Värde 22 791 kr
Delbetala 6 månader
Enkelt och smidigt med Klarna
2647 kr/månad
(exkl. moms per månad)
Delbetala kursen till en mindre summa i 6 månader
och få tillgång till kursen och framtida uppdateringar.
Betala kursen direkt
Med kort eller Swish via Klarna
11995 kr
(exkl. moms)
Betala kursen direkt till det bästa priset
och få tillgång till kursen och framtida uppdateringar.
En pedagogisk modell med steg för steg instruktioner som tar dig från nybörjare till expert på glutenfritt bröd på 2 månader.
Från nybörjare till expert – på bara 5 steg
Sluta gissa och googla – följ istället en beprövad bakmetod som ger dig perfekt resultat varje gång. Utbildningen passar lika bra för privat bruk som för dig som vill jobba som bagare med fokus på glutenfritt bröd.
Kursinnehåll:
Grunderna i glutenfritt brödbak
I den här modulen får du snabba, grundläggande teorilektioner – så att du slipper gissningar och misslyckade experiment. Utan gluten måste vi tänka annorlunda för att få brödet luftigt, saftigt och med en härlig konsistens.
- Glutenfria mjölsorter och bindemedel – Vilka går att byta ut mot vilka?
- Tekniker för formning och gräddning.
- Jäsmetoder och konsistens.
- Fetter, vätskor och utbakning.
Praktisera baktekniker
Nu är det dags att börja baka. I den här modulen får du praktisera många olika baktekniker. Du får steg för steg guidning i alla lektioner vilket ger dig en bred erfarenhet så att du känner dig trygg med din glutenfria brödbak.
- Vi bakar många olika sorters bröd som bland annat frallor, limpor och baguetter, med både jäst, bikarbonat och surdeg.
- Lär dig hantera en kladdig deg.
- Få till en perfekt konsistens och en frasig brödskorpa.
- Gör din egen glutenfria surdeg och lär dig sköta om den.
Variationer av mjölsorter och ingredienser
Nu när du har lärt dig om olika baktekniker tar vi bakningen ytterligare ett steg genom att variera smaker och ingredienser för att skapa unika och smakrika variationer.
- Du lär dig blanda din egen mjölmix utefter dina egna önskemål.
- Lär dig hur du balanserar ingredienser som frön, nötter och frukt i ditt bröd.
- Vi bakar bröd med rotsaker och örter.
- Du lär dig baka alternativa bröd med böner och linser – näringsrikt, saftigt och smakfullt.
Skala upp eller ner – tips och smarta lösningar
Nu lär du dig att skalanpassa bröd så att det fungerar lika bra i liten som stor skala. Vi går igenom hur ingredienser påverkas vid upp- och nedskalning och vilka justeringar som krävs för att bibehålla perfekt konsistens, smak och textur.
- Lär dig att öka och minska recept utan att kompromissa på kvalitet.
- Förstå hur jäst, vätska och mjöl beter sig vid skalanpassning.
- Skalanpassa och baka utvalda bröd för att testa hur justeringar påverkar resultatet.
- Du får grundläggande kunskaper om hygien.
Omvandla och justera
Du lär dig konsten att omvandla vanliga brödrecept till glutenfria, utan att förlora smak, textur eller struktur. Vi går igenom vilka ingredienser som fungerar bäst som ersättare och hur du justerar degens balans för att få ett lyckat resultat.
- Vi gör steg för steg om klassiska utvalda bröd till glutenfritt bröd.
- Förstå hur du ersätter vetemjöl och glutenbaserade ingredienser till glutenfria.
- Lär dig anpassa vätskemängd, bindemedel och jäsning för bästa konsistens.
- Avslutning och fira! Grattis! Efter genomgången kurs kan du skriva ut ditt diplom till ”Diplomerad glutenfri bröd bagare”.
Vi använder vår unika kursmodell DEGAR, utvecklad av oss för att ge dig bästa möjliga resultat.
Stegvis utveckling: Från teori till att själv skapa egna recept.
Självständighet: Du lär sig inte bara baka – du lär sig förstå, justera och skapa.
Tydligt resultat: Du går från att vara nybörjare till att bli proffs i fem genomtänkta steg.
För att få Diplomet som Glutenfri bröd bagare krävs det att man har gått igenom hela kursen!
Dessutom ingår just nu 4 extra bonusar som hjälper dig ännu snabbare mot att bli proffs på allt inom glutenfritt bröd.
Värde: 7 796 kr
BONUS 1:
Experthjälp: Personlig support
Behöver du hjälp med en kladdig deg eller något annat bakdilemma? 2 gånger i månaden får du skriftlig experthjälp av grundaren själv – Yvonne Hedberg.
Värde: 2 999 kr
BONUS 2:
Måttomvandlare för glutenfri bakning
Du får en måttomvandlingar från dl till gram för vanliga glutenfria mjölsorter och ingredienser. Perfekt för dig som hellre vill väga för att lyckas med ditt bakande!
Värde: 999 kr
BONUS 3:
Pdf med recept på glutenfria och växtbaserade pålägg
Du får även tillgång till recepthäfte på goda och nyttiga glutenfria och växtbaserade pålägg som är enkla att laga.
Värde: 799 kr
BONUS 4:
Bank med vanliga frågor och svar
Vid kursstart får du även tillgång till en vanliga frågor och svar bank full med alla dina tänkbara vanligaste funderingar.
Värde: 2 999 kr
Köp Diplomerad glutenfri brödbagare utbildningen – idag så ingår just nu:
Den kompletta onlineutbildningen med ALLT du behöver för att lyckas och bli expert på glutenfritt bröd.
Personlig support över mail. 2 gånger i månaden får du skriftlig experthjälp av grundaren själv – Yvonne Hedberg.
Måttomvandlingar från dl till gram med omvandlingar för vanliga glutenfria mjölsorter och ingredienser.
Pdf med recept på glutenfria och växtbaserade pålägg som är perfekta till ditt hembakade glutenfria bröd.
Bank med vanliga frågor och svar där du får tillgång till de vanligaste funderingarna kring glutenfri brödbakning.
Det totala värdet på kursen och bonusarna är 22 791 kr.
men du får ta del av ALLT för en investering av enbart 11995 kr exkl. moms (ord pris 14995 kr)! Early bird – Rabatt och bonusar fram till 2/4 2025.
Nästa kursstart är i april 2025.
Har du frågor? Här får du svaren!
Vilka förkunskaper kräver utbildningen?
Utbildningen kräver inga förkunskaper. Du får tydliga instruktioner genom både videolektioner och bildspel med tal som gör det enkelt att följa och genomföra varje steg.
Innehåller kursen recept utan soja eller andra vanliga allergener?
Ja kursen innehåller recept utan vanliga allergener som soja, laktos och ägg (alla recept är mjölkfria och äggfria). När det är en mindre mängd nötter eller frön i recepten kan man utesluta eller ersätta dem.
Vart hittar jag ingredienser till recepten?
Kursen använder ingredienser som går att hitta i vanliga välsorterade matvarubutiker.
Kan jag betala med Klarna/delbetala?
Ja, du kan delbetala kursen på 6 eller 12 månader. Du kan också vänta 30 dagar med att betala hela beloppet. Detta gör du med Klarna när du kommer till kassan.
När får jag tillgång till utbildningen?
Du får tillträde till kursen den 20 april 2025.
Jag har en rabattkod, vart lägger jag in den?
Rabattkoden lägger du in när du kommer till kassan. Då dras rabatten från beloppet innan du betalar.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Du har tillgång till kursen i 1 år så du har gott med tid att hinna gå igenom den. Du kan gå den när du vill och vilken tid det passar dig.
Är kursen live eller kan jag gå den i min egen takt?
Kursen är helt förinspelad, så du kan gå den helt i din egen takt.
Hur köper jag den här utbildningen?
Du kan köpa den här kursen genom boka länken på den här sidan.
Efter köpet får du ett kvitto samt inloggningsuppgifter via mail när kursen startar.
Behöver jag köpa en massa specialredskap för att kunna baka glutenfritt?
Nej du behöver inga direkta specialredskap, bara vanliga bakredskap. En matberedare eller mixer kan behövas i vissa recept och en visp med degkrokar.
Vad skiljer den här kursen från gratis recept och videos?
Att hitta gratisrecept och YouTube-videor kan vara en djungel – det finns massor av information, men ofta saknas det viktiga detaljer som gör att du faktiskt lyckas. I den här utbildning lär du dig helheten i konsten att baka glutenfritt bröd:
Beprövade recept – noggrant testade för att ge saftiga, luftiga och hållbara glutenfria bröd. Inga gissningar, bara resultat!
Steg-för-steg-vägledning – du slipper frustrationen av misslyckade försök och får tydliga instruktioner som verkligen fungerar.
Djupare kunskap – du lär dig inte bara vad du ska göra, utan även varför. Du får även färdigheter för att ta fram egna recept.
Hur du skalar upp och ner recept – så att du enkelt kan baka små satser till familjen eller större mängder för försäljning eller evenemang.
Diplom efter avslutad kurs – perfekt för dig som vill ha en kvalitetsstämpel på dina kunskaper eller söka jobb som bagare.
Jag hittar inte svaret på min fråga här…
Skicka din fråga till info@healthcreator.se så hjälper vi dig.
Pengarna tillbaka-Garanti från Healthcreator Stockholm – 60 dagar!
Jag är helt övertygad om att du kommer att se resultat om du följer kursen och använder de metoder och tekniker jag delar. Därför erbjuder jag en pengarna tillbaka-garanti på 60 dagar.
Om du efter att ha genomfört hela kursen inte känner att du fått rätt verktyg för att lyckas med glutenfritt och växtbaserat bröd, så hör av dig till mig. Inom 60 dagar från köp, visa att du har gått igenom och arbetat med allt material utan att lyckas, så återbetalar jag hela din investering.
Så du har ingenting att förlora, men massor att vinna!
Ska vi sätta igång och baka då?
Kanske är det första gången vi möts? Då säger jag hej jag heter Yvonne Jag har bakat glutenfritt i över 10 år, skrivit flera kokböcker och hjälpt tusentals personer att lyckas med sina glutenfria bröd.
Men jag vet hur det känns att stå där med ett degigt, kompakt eller smuligt bröd och undra vad som gick fel. Jag vet också hur fantastiskt det känns när man tar ut en perfekt gyllene limpa ur ugnen – som smakar precis som riktigt bröd ska smaka!
Jag har lagt ner år av experimenterande och finslipande för att hitta de bästa metoderna och knepen för att få glutenfritt bröd att bli lika gott och luftigt som traditionellt bröd. Och nu vill jag vill lära dig all denna kunskap i den här kursen – så att du slipper göra alla nybörjarmisstag.
Så om du vill slippa gissa dig fram och istället få en beprövad metod för att baka fantastiskt glutenfritt bröd – då är den här kursen för dig!
Fler kommentarer från tidigare kokboksköpare:
Goda recept!
Har provbakat flera recept och både jag, sambon och barnen älskar den hittills. Stort plus att den är både vegan, gluten och sockerfri, Tack!
Helene – Kokboksköpare – Fika eatclean vegan
Hela familjen har tyckt om det!
Jag fortsätter prova recept i dina böcker och blir lika glad och imponerad varje gång, hela familjen har tyckt om det och det händer ju inte alltid.En stor del av hälsan är ju maten så därför är det så viktigt för mig att få till det så det funkar i längden och som smakar så gott att alla vill äta är fantastiskt.Av hälsoskäl måste jag undvika gluten, mejeri och socker (och en hel del annat) så att få hjälp med inspiration och goda recept är guld värt.
Mia – Kokboksköpare – Bokpaket Vegansk vardagsmat och Skapa din hälsa
Äntligen!
Så inspirerande och “vanlig” mat! Även bok nr 3 känns genom arbetad och inte bara snygga bilder utan faktiskt recept som man vill laga och må bra av ! Alla i familjen åt de de veganska tacosen ! Å till helgen blir det banansconsen!
Maria – Kokboksköpare – Vegansk vardagsmat eat clean