1pktkokosgrädde - en krämig sort som inte är rinnig, känn på förpackningen att den är lite fast.
2-3tskraw agavesirap eller yaconsirap
1tsksaft från en färsk lime
0,5tskvaniljpulver
Topping
färsk mango (gärna utskuren som ett hjärta)
några skivor banan
rivet limeskal efter smak
färsk mynta
några kokoschips
Instructions
Mixa tinad eller färsk, skalad, urkärnad och uppskuren mango med bananen och lite agavesirap till en fin puré i exempelvis en matberedare (spara lite mango till dekoration).
Häll över i två lämpliga serveringsskålar.
Vispa sedan grädden och blanda i limesaft, agavesirap och eventuellt lite vaniljpulver.
Placera grädden ovanpå mangoblandningen i serveringskålarna.
Dekorera med lite skivad banan, mango utskuret till ett hjärta, lite rivet limeskal och en kvist mynta.
Toppa även med några kokoschips.
Låt gärna stå svalt i kylen en halvtimme innan servering.