Från Nybörjare Till Expert På 2 Månader!
I denna inspirerande kurs får du lära dig allt du behöver för att baka fantastiskt gott, lättbakat, hälsosamt glutenfritt bröd.
Teori varvas med brödbak och vi lär oss baka läckra glutenfria och växtbaserade brödrecept med fokus på hälsa från grunden.
Lär dig de bästa teknikerna bakom att baka glutenfritt bröd – utan färdiga mjölmixer!
Vill du lära dig att baka glutenfritt bröd med perfekt konsistens?
Då är denna bakkurs något för dig!
Hälsosamma och goda brödrecept
Teorilektioner varvat med bakfilmer
Steg för steg instruktioner som är lätta att följa.
Ingredienser som är lätta att hitta i affären
Du kan ha användning för bakkursen i glutenfritt bröd både privat eller professionellt.
Vill du lära dig lösa de vanligaste problemen med glutenfritt brödbak?
Hur du får till den perfekta konsistensen, jäsningen och smaken.
Då är denna bakkurs något för dig!
Kursinnehåll
Genom att börja med grunderna och sedan varva teori med att baka bygger du steg för steg både kunskap och självförtroende. I varje modul får du sedan nya tekniker, variationer och lösningar för att baka glutenfritt bröd på bästa sätt.
På bara 4 moduler förvandlas du snabbt och enkelt från att vara nybörjare till att bli expert på glutenfritt bröd! Dessutom fyller du frysen med härligt gott och hälsosamt bröd, perfekt för mysiga stunder när du vill njuta av dina bakverk.
Vi använder vår unika inlärningsmodell DEGA, utvecklad av oss för att ge dig bästa möjliga resultat.
Modul 1: DYK IN
Grundläggande baktekniker
- Vanliga glutenfria mjölsorter och deras egenskaper.
- Snabbguide till de redskap som krävs.
- Genomgång av användbara tekniker.
- Användbara tips för att få den bästa konsistensen på brödet.
Modul 2: ETABLERA
Praktisera baktekniker
- Genomgång av jäsmetoder (med jäst eller bikarbonat).
- Baka glutenfria tekakor med fokus på perfekt konsistens och hantering av kladdig deg.
- Baka glutenfria bovetefrallor med tips på perfekt jäsning.
- Baka glutenfritt majsbröd med fokus på perfekt brödskorpa.
Modul 3: GÖR OM
Variationer och anpassning
- Vilka mjölsorter som går att byta ut mot vilka andra.
- Tips på variationer (t.ex. nötter, frön, frukt eller rotsaker som tillägg).
- Baka glutenfritt rödbetsbröd med tips på rotsak och örter som smaksättning.
- Baka glutenfri durralimpa med tips på torkad frukt och nötter i brödet.
Modul 4: ANALYSERA
Vanligaste problemen
- De vanligaste problemen och misstagen och hur man undviker dem. Såsom konsistens och jäsning.
- Bästa förvaring och hållbarhetstips för glutenfritt bröd.
- Baka glutenfritt knäcke med kryddning och metoder för bästa krispighet.
- Baka glutenfri ciabatta med fokus på perfekt konsistens.
Alla recept i denna kurs är växtbaserade, fria från mjölk, ägg, gluten och vitt socker. Kursen innehåller recept både med och utan jäst.
Dessutom ingår just nu 6 extra bonusar
Värde: 6000 kr
- Recept och Teori som PDF i kursen Värde: 1000 kr
- 5 extra recept på glutenfria bröd som PDF Värde: 700 kr
- 5 hälsosamma recept på pålägg till bröden som PDF Värde: 700 kr
- Privat feedback: Du har möjlighet att ställa frågor och få hjälp via mail 1 gång i veckan de första 21 dagarna. Värde: 1600 kr
- Rabattkod på framtida kurs: 30% rabatt på nästa kurs eller utbildning som lanseras. Värde: 1200 kr
- Hur du kan mönstra ditt bröd Värde: 800 kr
Totalt värde på kursen är:
9 999 kr
Öppningserbjudande
Early bird – 25 % rabatt fram till 31/1 2025. Ord.pris: 3999 kr Just Nu: 2999 kr (inkl. moms)
Prenumerera på Healthcreator.se och få ytterligare 10% rabatt (fram till 31/1 2025)
Betala kursen direkt
Med kort eller Swish via Klarna
2999 kr
(inkl. moms)
Dela upp betalningen
Enkelt och smidigt med Klarna
529,35 kr
6 månader
Dela upp betalningen
Enkelt och smidigt med Klarna
277,77 kr
12 månader
Ingredienser som används i kursens recept: Bovetemjöl, Mandelmjöl, Durramjöl, Majsmjöl, Teffmjöl, Glutenfritt Havregryn, Glutenfritt Havremjöl, Rårismjöl eller Rismjöl, Pofiber, Fiberhusk/Psylliumhusk, Xantangummi, Salt, Bikarbonat, Vatten, Agavesirap eller Yaconsirap, Äppelcidervinäger, Jäst, Kokosolja, Olivolja, Rapsolja, Solroskärnor, Valnötter, Pumpakärnor, Chiafrön eller Linfrön, Sesamfrön, Soja- eller Havredryck, Rödbetor, Torkad Aprikos eller Dadlar, Färsk rosmarin, Torkad kummin, Banan.
Vad du får ut av kursen?
Efter kursen kan du:
Baka olika glutenfria bröd
Du har gått från att vara nybörjare till att kunna baka många olika sorters hälsosamma glutenfria bröd.
Bästa baktekniker för glutenfritt bröd
Du har lärt dig de bästa bakteknikerna för att få en perfekt jäsning och smaksättning av det perfekta brödet
Få perfekt konsistens på brödet
Du har lärt dig om baktekniker och hur man går tillväga för att få den bästa konsistensen på brödet.
Kombinera olika mjölsorter
Du vet hur man kan kombinera olika mjölsorter och övriga ingredienser för att få bästa resultat.
Kursen är perfekt för dig som:
Med lätthet vill baka ett glutenfritt hälsosamt och växtbaserat bröd med perfekt konsistens
Vill gå en bakkurs när och var det passar dig och inte behöva anpassa dig till tider och platser
Slippa göra alla nybörjarmisstag och istället fokusera på att lyckas direkt
Vill lära dig baka glutenfritt för egen del eller som komplement till en annan utbildning
För dig som vill ha möjligheten att komplettera med fler kurser för att utbilda dig till Diplomerad vegansk hälsokock
Kursledare
Yvonne Hedberg
Utbildare | Hälsokock
Du vägleds av mig, Yvonne Hedberg. Med över 10 års erfarenhet av att baka glutenfritt bröd, är jag här för att dela med mig av de kunskaper och insikter jag samlat på mig längs vägen.
I den här kursen går du från att vara nybörjare till att känna dig trygg och säker i glutenfri traditionell bakning, med resultat som både du och andra kommer att älska. Oavsett om du bakar för eget nöje eller vill ta dina kunskaper till nästa nivå, kommer du att få alla verktyg och tips du behöver för att lyckas – och lite till. Så ta på dig förklädet, och låt oss sätta igång med bakningen tillsammans!
Alla recept i kursen är både glutenfria och helt vegetariska/veganska. Den perfekta genvägen för dig som inte vill slösa din tid utan lära rätt direkt. Med denna bakkurs slipper du göra alla nybörjarmisstag!
Mer om kursledaren
Diplomerad Hälsokock
Är utbildad hälsokock med inriktning på glutenfritt, mjölkfritt och sockerfritt.
Receptkreatör
Har tagit fram flera hundratals glutenfria bröd- och matrecept och drivit matblogg i över 10 år.
Kokboksförfattare
Har skrivit fem egna kokböcker och medverkat i en sjätte.
E-learningproducent
Har varit med och skapat över 50 onlineutbildningar.
Jag ser fram emot att dela med mig av mina bästa tips och tekniker för att du ska kunna baka perfekt glutenfritt bröd varje gång.
Varmt välkommen till min nygräddade bakkurs: Baka Glutenfritt Bröd!
Med vänliga hälsningar, Yvonne
Vanliga frågor och svar
Vilka förkunskaper kräver utbildningen?
Utbildningen kräver inga förkunskaper. Du får tydliga instruktioner genom både videolektioner och bildspel med tal som gör det enkelt att följa och genomföra varje steg.
Vart hittar jag ingredienser till recepten?
Kursen använder ingredienser som går att hitta i vanliga välsorterade matvarubutiker.
När får jag tillgång till utbildningen?
Du får tillträde till kursen den 11 februari 2025.
Hur köper jag den här utbildningen?
Du kan köpa den här kursen genom boka länken på den här sidan.
Efter köpet får du ett kvitto samt inloggningsuppgifter via mail när kursen startar.
Jag hittar inte svaret på min fråga här…
Skicka din fråga till info@healthcreator.se så hjälper vi dig.
Ja, jag vill hoppa ombord på denna spännande utbildning
och lära mig baka traditionellt glutenfritt bröd.