NYHET! Gå En Glutenfri Bakkurs Online!
Boka in dig här!
Vegansk Mat Och Tillbehör

Vegansk Bruschetta På Glutenfri Ciabatta

Föreställ dig en smakresa till soliga Italien – och det utan att lämna ditt eget kök!
Denna härliga veganska bruschetta är en riktig höjdare, perfekt som förrätt eller tilltugg. Med söta, saftiga tomater, aromatisk vitlök och god vegansk mozzarella blir varje tugga en njutning.

Och för att ta det hela till nästa nivå serverar du bruschettan på min underbart goda glutenfria ciabatta, ett bröd som verkligen lyfter rätten. Toppa med färska basilikablad för den sista touch av Medelhavsmagi. Snabbt, enkelt och otroligt gott – vad mer kan man önska?

Se även min glutenfria bakkurs online där du lär dig baka glutenfritt och växtbaserat bröd med fokus på hälsa.

Recept På Vegansk Bruschetta På Glutenfri Ciabatta

Inga betyg än
Måltid Vegansk mat och tillbehör
Portioner 2 portioner

Ingredienser
  

  • 4 st. små skivor glutenfri ciabatta (eller 2 skivor av ett större bröd)
  • 200 g tomater
  • 0,5 st. rödlök
  • 1 st. vitlöksklyfta
  • 10 blad färsk basilika (eller efter smak)
  • 2 msk olivolja
  • salt och svartpeppar
  • 50-100 g vegansk mozzarella

Instruktioner
 

  • Skiva upp tomaterna i små kuber.
  • Skala och finhacka rödlöken och riv vitlöken fint.
  • Strimla basilikabladen.
  • Blanda ihop allt med olivoljan och smaka av med salt och peppar.
  • Dela upp mozzarellan i små bitar och fördela ut över ciabattaskivorna.
  • Toppa med tomatröran och garnera med färska basilikablad.
Har du provat receptet?Låt oss veta hur det var!

Smakliga veganska bruschetta på glutenfri ciabatta!

Fler tips på förrätter

Förrätt Med Vegansk Fetaost Färska Fikon Och Valnötter

Avokadohalvor Med Mango Och Rostade Cashewnötter – Vegan

Fler recept till trerätters middagen

Trerätters middag – vegan – 9 bästa recepten