KURSEN FÖR DIG?
Den här kursen är för dig som:
snabbt vill bli proffs på glutenfritt bröd.
vill baka glutenfritt och hälsosamt bröd med perfekt konsistens.
vill ha friheten att gå en bakkurs när och var det passar dig, utan fasta tider.
vill slippa frustrerande misstag och istället lyckas direkt.
vill lära dig baka glutenfritt bröd för din egen skull eller som utbildning i ditt yrke.
Känner du igen dig i en eller flera av dessa punkter? Då passar onlinekursen i glutenfritt bröd perfekt för dig!
Så säger några tidigare kursdeltagare:
Jag blev piggare och slapp mitt magonda som jag dragits med i många år!
Jag har äntligen fått ordning på min mage som strulat i många år. Efter att ha gått kursen i glutenfritt bröd har jag lärt mig allt om hur man bakar glutenfritt och kan nu fortsätta äta bröd som jag älskar så mycket. Dessutom blir det både hälsosamt och hembakat varje gång! Jag kan varmt rekommendera Yvonnes kurs som var både inspirerande och lätt att hänga med i. Kursen har hjälpt mig att ta klivet över till både glutenfritt och laktosfritt. Och jag känner mig också så mycket piggare!
– Terese, Kursdeltagare
Jag rekommenderar kursen till alla föräldrar som behöver lära sig baka glutenfritt!
När min dotter blev glutenkänslig kände vi att det var dags att lära sig baka glutenfritt bröd. Kursen var väldig pedagogisk och tydlig och jag uppskattade verkligen bakfilmerna som gjorde det enkelt att hänga med och lära sig. Jag rekommenderar kursen till alla föräldrar som behöver lära sig om glutenfritt. Och det är så enkelt för alla i familjen att äta av brödet. Ett stort plus var att recepten i kursen även var laktosfria då jag själv är känslig mot det.
– Britt-Louise, Kursdeltagare
Hej! Det är jag som är Yvonne, din kursledare!
Med över 10 års erfarenhet av att baka och ta fram egna glutenfria brödrecept, är jag här för att dela med mig av de kunskaper och insikter jag samlat på mig längs vägen.
Jag är utbildad diplomerad hälsokock och har skrivit 5 kokböcker där jag delar både glutenfria och växtbaserade recept med fokus på lagat och bakat från grunden.
Personligen upplevde jag själv när jag lärde mig baka glutenfritt bröd att jag mådde så mycket bättre av att äta det, mindre uppsvullen mage och ett gladare humör.
Nu vill jag hjälpa dig genom att dela alla mina bästa tips och tekniker i denna utbildning för att du ska kunna baka perfekt hälsosamt och glutenfritt bröd med lätthet!
Efter kursen kan du:
Baka glutenfritt bröd med perfekt konsistens
Du kan nu skapa glutenfria bröd med perfekt konsistens, varje gång. Ingen mer oro över torra eller smuliga resultat – du vet precis vad du gör och resultatet blir alltid fantastiskt.
Kombinera glutenfria mjölsorter för bästa resultat
Du vet hur man kombinerar glutenfria mjölsorter och övriga ingredienser på bästa sätt för att få bästa resultat.
Baka många olika sorters glutenfritt bröd
Du lär dig baka många olika typer av bröd, både på bikarbonat, jäst och surdeg. Frallor, limpor, knäcke och tunnbröd men även festligt bröd som croissanter och ciabatta.
Göra din egen glutenfria surdegsgrund
Du vet hur man gör och sköter om en egen surdegsgrund och lär dig baka underbart bröd på den.
Så säger några kokboksköpare:
Fantastisk bok!
Otroligt fin bok med lättlagade och hälsosamma recept. Samtliga recept vi hittills hunnit testa har ätits med väldigt god aptit. Rekommenderas!
Sara – Kokboksköpare – Min första vegomat
Världsklass!
Som alltid levererar Yvonne världsklass! På ett enkelt informativt sätt som både inspirerar och vägleder mig i precis rätt riktning.
Anna – Kokboksköpare – Min första vegomat
En riktig matskatt!
Denna härliga pärla bland kokböcker ramlade jag över på en hälsomässa jag besökte. Boken innehåller jättegoda och i mitt tycke lättlagade recept. När man tittar på de fina bilderna blir man verkligen peppad på att testa på och laga nya rätter, att det sedan är både gott och nyttigt gör ju inte saken sämre!! Rekommenderas varmt till alla som vill äta både gott och samtidigt tänka på sin hälsa!
Linda – Kokboksköpare – Skapa din hälsa
Glutenfritt bröd bakkurs online
En pedagogisk modell med steg för steg instruktioner som tar dig från nybörjare till expert på glutenfritt bröd på 2 månader.
Från nybörjare till expert – på bara 3 steg
Lektionerna läggs upp allteftesom så de är bara att gå in på min YouTube kanal och börja baka glutnfritt bröd.
Kursinnehåll:
Grunderna i glutenfritt brödbak
I den här modulen får du snabba, grundläggande teorilektioner – så att du slipper gissningar och misslyckade experiment. Utan gluten måste vi tänka annorlunda för att få brödet luftigt, saftigt och med en härlig konsistens.
- Glutenfria mjölsorter och bindemedel – Vilka går att byta ut mot vilka?
- Tekniker för formning och gräddning.
- Jäsmetoder och konsistens.
- Fetter, vätskor och utbakning.
Praktisera baktekniker
Nu är det dags att börja baka. I den här modulen får du praktisera många olika baktekniker. Du får steg för steg guidning i alla lektioner vilket ger dig en bred erfarenhet så att du känner dig trygg med din glutenfria brödbak.
- Vi bakar olika sorters bröd som bland annat frallor, limpor och baguetter, med både jäst, bikarbonat och surdeg.
- Lär dig hantera en kladdig deg.
- Få till en perfekt konsistens och en frasig brödskorpa.
- Vi bakar bröd med jäst och utan jäst
- Gör din egen glutenfria surdeg och lär dig sköta om den.
Variationer av mjölsorter och ingredienser
Nu när du har lärt dig om olika baktekniker tar vi bakningen ytterligare ett steg genom att variera smaker och ingredienser för att skapa unika och smakrika variationer.
- Lär dig hur du balanserar ingredienser som frön, nötter och frukt i ditt bröd.
- Vi bakar bröd med rotsaker och örter.
- Du lär dig baka alternativa bröd med böner och linser – näringsrikt, saftigt och smakfullt.
Vi använder vår unika kursmodell DEG, utvecklad av oss för att ge dig bästa möjliga resultat.
Stegvis utveckling: Från teori till att själv skapa egna recept.
Självständighet: Du lär sig inte bara baka – du lär sig förstå och justera.
Tydligt resultat: Du går från att vara nybörjare till att bli proffs i tre genomtänkta steg.
Har du frågor? Här får du svaren!
Vilka förkunskaper kräver utbildningen?
Utbildningen kräver inga förkunskaper. Du får tydliga instruktioner genom både videolektioner och bildspel med tal som gör det enkelt att följa och genomföra varje steg.
Innehåller kursen recept utan soja eller andra vanliga allergener?
Ja kursen innehåller recept utan vanliga allergener som soja, laktos och ägg (alla recept är mjölkfria och äggfria). När det är en mindre mängd nötter eller frön i recepten kan man utesluta eller ersätta dem.
Vart hittar jag ingredienser till recepten?
Kursen använder ingredienser som går att hitta i vanliga välsorterade matvarubutiker.
Är kursen helt gratis?
Ja, kursen är gratis på min YouTube kanal Healthcreatorveganfood.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Du har tillgång till kursen så länge Youtube kanalen finns kvar. Du kan gå den när du vill och vilken tid det passar dig.
Är kursen live eller kan jag gå den i min egen takt?
Kursen är helt förinspelad, så du kan gå den helt i din egen takt.
Hur går jag med i den här utbildningen?
Kursen är gratis och kommer ligga på YouTube.
Efter köpet får du ett kvitto samt inloggningsuppgifter via mail när kursen startar.
Behöver jag köpa en massa specialredskap för att kunna baka glutenfritt?
Nej du behöver inga direkta specialredskap, bara vanliga bakredskap. En matberedare eller mixer kan behövas i vissa recept och en visp med degkrokar.
Ska vi sätta igång och baka då?
Kanske är det första gången vi möts? Då säger jag hej jag heter Yvonne Jag har bakat glutenfritt i över 10 år, skrivit flera kokböcker och hjälpt tusentals personer att lyckas med sina glutenfria bröd.
Men jag vet hur det känns att stå där med ett degigt, kompakt eller smuligt bröd och undra vad som gick fel. Jag vet också hur fantastiskt det känns när man tar ut en perfekt gyllene limpa ur ugnen – som smakar precis som riktigt bröd ska smaka!
Jag har lagt ner år av experimenterande och finslipande för att hitta de bästa metoderna och knepen för att få glutenfritt bröd att bli lika gott och luftigt som traditionellt bröd. Och nu vill jag vill lära dig all denna kunskap i den här kursen – så att du slipper göra alla nybörjarmisstag.
Så om du vill slippa gissa dig fram och istället få en beprövad metod för att baka fantastiskt glutenfritt bröd – då är den här kursen för dig!
Fler kommentarer från tidigare kokboksköpare:
Goda recept!
Har provbakat flera recept och både jag, sambon och barnen älskar den hittills. Stort plus att den är både vegan, gluten och sockerfri, Tack!
Helene – Kokboksköpare – Fika eatclean vegan
Hela familjen har tyckt om det!
Jag fortsätter prova recept i dina böcker och blir lika glad och imponerad varje gång, hela familjen har tyckt om det och det händer ju inte alltid.En stor del av hälsan är ju maten så därför är det så viktigt för mig att få till det så det funkar i längden och som smakar så gott att alla vill äta är fantastiskt.Av hälsoskäl måste jag undvika gluten, mejeri och socker (och en hel del annat) så att få hjälp med inspiration och goda recept är guld värt.
Mia – Kokboksköpare – Bokpaket Vegansk vardagsmat och Skapa din hälsa
Äntligen!
Så inspirerande och “vanlig” mat! Även bok nr 3 känns genom arbetad och inte bara snygga bilder utan faktiskt recept som man vill laga och må bra av ! Alla i familjen åt de de veganska tacosen ! Å till helgen blir det banansconsen!
Maria – Kokboksköpare – Vegansk vardagsmat eat clean