ONLINEKURS

Baka Traditionellt Glutenfritt Bröd – Bakkurs

Lär dig hur man bakar traditionellt glutenfritt bröd med denna bakkurs online.

Steg för steg går vi igenom hur man bakar riktigt gott traditionellt glutenfritt bröd.

Ett fat med nybakat glutenfritt bröd.

Traditionellt Glutenfritt bröd bakkurs är perfekt för dig som:

 med lätthet vill baka ett traditionellt glutenfritt bröd med perfekt konsistens

vill gå en bakkurs när och vart det passar dig och inte behöva anpassa dig till tider och platser

slippa göra alla nybörjarmisstag och istället fokusera på att lyckas direkt

Du är på rätt ställe!

Lär dig baka traditionellt glutenfritt bröd

Bakkurs innehåll | 4 moduler

  • Vi går igenom hur man lyfter fram både smak och konsistens
  • Hur du gör den glutenfria bindningen
  • Få en bra konsistens på brödet
  • Undvik dessa misstag
  • Steg för steg instruktioner i hur man bakar recepten
  • Tips och tricks
  • Vi bakar glutenfria Frallor
  • Vi bakar glutenfria Limpor
  • Vi bakar glutenfria Scones
  • Vi bakar glutenfri Ciabatta
  • Vi bakar glutenfria Croissanter
  • Vi bakar glutenfritt Rosenbröd
  • Du får även en pdf innehållandes kursens alla recept vid kursstart. Denna kan du enkelt skriva ut om du vill, anteckna i och spara.

Njut av dina nya kunskaper och baka med enkelhet ditt glutenfria traditionella bröd.
Du kan ha användning för kursen både privat eller professionellt.

Baka Traditionellt Glutenfritt Bröd Bakkurs

ONLINEKURS

2499 kr

inkl. moms

Efter kursen är du:

Expert på att kombinera glutenfria mjölsorter

Du lär dig om olika glutenfria mjölsorter och hur man kan kombinera dessa på bästa sätt.

Ett fat med glutenfria scones - veganska bananscones med tillbehör.

Expert på att få en bra konsistens på brödet

Du lär dig om baktekniker och hur man ska baka för att få en bra konsistens på brödet.

Glutenfritt bröd - formfranska med äpple och solroskärnor ligger uppskivat på en skärbräda framför en rosa brödrost.

 Expert på att baka traditionellt glutenfritt bröd

Du har gått från att vara nybörjare till att veta exakt hur du ska baka traditionellt glutenfritt bröd som en expert.

Ett uppskivat glutenfritt majsbröd ligger på en skärbräda.
En kvinna står i köket framför en dator och bakar, hon går en onlinekurs i baka glutenfritt bröd.

Kursledare

Yvonne Hedberg
Utbildare | Hälsokock

Baka på ett sätt som imponerar både på dig själv och andra

Du vägleds av mig, Yvonne Hedberg. Med över 10 års erfarenhet av att baka glutenfritt bröd, är jag här för att dela med mig av de kunskaper och insikter jag samlat på mig längs vägen.

I den här kursen går du från att vara nybörjare till att känna dig trygg och säker i glutenfri traditionell bakning, med resultat som både du och andra kommer att älska.

Oavsett om du bakar för eget nöje eller vill ta dina kunskaper till nästa nivå, kommer du att få alla verktyg och tips du behöver för att lyckas – och lite till.

Så ta på dig förklädet, och låt oss sätta igång med bakningen tillsammans!

Alla recept i kursen är både glutenfria och helt vegetariska/veganska.

Den perfekta genvägen för dig som inte vill slösa din tid utan lära rätt direkt…

med denna bakkurs slipper du göra alla nybörjarmisstag!

Det här väntar på dig inne i Baka Traditionellt Glutenfritt Bröd kursen

Kom igång med traditionellt glutenfritt brödbak.

ONLINEKURS

Här ser du innehållet per modul i kursen för att du steg för steg ska lära dig baka traditionellt glutenfritt bröd.

MODUL 1 – Introduktion och genomgång

Introduktion av utbildningen och genomgång av baktekniker, olika mjölsorter och glutenfri bindning. 

  • Baktekniker och verktyg
  • Genomgång av olika glutenfria mjölsorter och hur man kan kombinera dessa på bästa sätt
  • Hur du gör den glutenfria bindningen
  • Få en bra konsistens på brödet
  • Undvik dessa misstag

 

MODUL 2 -Traditionellt bröd på nytt vis

Nu ska vi baka traditionellt bröd på nytt vis med olika typer av mjölsorter i bästa kombination. Vi går igenom hur man lyfter fram både smak och konsistens. Du får steg för steg instruktioner.

  • Vi bakar traditionella frallor
  • Vi bakar traditionella limpor
  • Vi bakar traditionella scones
  • Frågor och svar
  • Tips och tricks

 

MODUL 3 – Festligt bröd på nytt vis

Nu ska vi baka festligt bröd på nytt vis med olika typer av mjölsorter i bästa kombination. Vi går igenom hur man lyfter fram både smak och konsistens. Du får steg för steg instruktioner.

  • Vi bakar Ciabatta
  • Vi bakar Croissanter
  • Vi bakar Rosenbröd
  • Frågor och svar
  • Tips och tricks

 

MODUL 4 – Avslutning

Vi har nu kommit till sammanfattningen av utbildningen. Du får mer tips och tricks, frågor och svar och en faktafilm om celiaki och glutenkänslighet.

  • Frågor och svar – Övningar
  • Tips och tricks
  • Film om celiaki och glutenkänslighet
  • Avslutning
  • Skriv ut ditt intyg

 

Baka Traditionellt Glutenfritt Bröd – Online

Dela upp betalningen

Enkelt och smidigt med Klarna

441 kr

6 månader

Betala direkt

Mest prisvärd

2499 kr

inkl. moms

Dela upp betalningen

Enkelt och smidigt med Klarna

231 kr

12 månader

Dela upp betalningen

Enkelt och smidigt med Klarna

127 kr

24 månader

Boka kursen idag!

Kursstart: 1 november 2024. Du går sedan kursen helt i din egen takt.

ONLINEKURS

Baka Traditionellt Glutenfritt Bröd

ACCESS TILL KURSEN I 12 MÅNADER FRÅN KURSSTART

2499 kr

inkl. moms

Avser 1 licens för 1 person

 

Köp kursen nu

Mer om kursledaren

Diplomerad Hälsokock
Är utbildad hälsokock med inriktning på glutenfritt, mjölkfritt och sockerfritt.

Receptkreatör
Har tagit fram flera hundratals glutenfria bröd- och matrecept och drivit matblogg i över 10 år.

Kokboksförfattare
Har skrivit fem egna kokböcker och medverkat i en sjätte.

E-learningproducent
Har varit med och skapat över 50 onlineutbildningar.

 

Jag har skapat en bakkurs jag själv hade velat gå

Efter över 10 år av erfarenhet inom glutenfritt brödbak har jag nu sammanställt en kurs som jag själv önskat att jag hade när jag började. Kursen är designad för att hjälpa dig att undvika alla de vanliga nybörjarmisstagen och snabbt komma igång med glutenfritt brödbak.

Jag ser fram emot att dela med mig av mina bästa tips och tekniker för att du ska kunna baka perfekt glutenfritt bröd varje gång.

Varmt välkommen till min nygräddade bakkurs: Baka Traditionellt Glutenfritt Bröd!

Med vänliga hälsningar, Yvonne

Vanliga frågor och svar

Vilka förkunskaper kräver utbildningen?

Utbildningen kräver inga förkunskaper utöver att du någon gång bakat något. Du får tydliga instruktioner genom både videolektioner och bildspel med tal som gör det enkelt att följa och genomföra varje steg.

Vart hittar jag ingredienser till recepten?

Kursen använder ingredienser som går att hitta i vanliga välsorterade matvarubutiker.

När får jag tillgång till utbildningen?

Du får tillgång till kursen den 1 november 2024. Du får då ett mail med uppgifter för att logga in och påbörja utbildningen. Det här är en självstudiekurs som du går i egen takt närsomhelst på dygnet.

Har du fler frågor? Kontakta mig på info@healthcreator.se så hjälper jag dig!

Ja, jag vill hoppa ombord på denna spännande utbildning
och lära mig baka traditionellt glutenfritt bröd.