NYHET! Gå En Glutenfri Bakkurs Online!
Boka in dig här!

ONLINEKURS

I denna glutenfria bakkurs online får du lära dig allt du behöver veta för att göra ett fantastiskt gott traditionellt glutenfritt bröd.

Vi lär oss om olika mjölsorter och bakar 4 läckra traditionella glutenfria brödrecept från grunden.

Kursinnehåll

Bakfilmer med humoristiska inslag!

  • Introduktionsfilm som går igenom de olika mjölsorter som används
  • Videofilmer med steg för steg instruktioner i hur man bakar som är lätt att följa. Film, tal och textat.
  • Recept finns i beskrivning av filmerna och med länkar till pdf-filer att ladda ner.

5 LEKTIONER – 4 RECEPT

  • Tidlösa, traditionella och goda brödrecept
  • Videofilmer med steg för steg instruktioner i hur man bakar som är lätt att följa.
  • Länkar till utskrivbar recept-PDF-filer
  • Ingredienser som är lätta att hitta i affären
LEKTION 1 – INTRODUKTION MJÖLSORTER
LEKTION 2 – GLUTENFRIA TEKAKOR
LEKTION 3 – GLUTENFRITT ROSENBRÖD
LEKTION 4 – GLUTENFRI CIABATTA
LEKTION 5 – GLUTENFRIA CROISSANTER

Njut av dina nya kunskaper och baka med enkelhet ditt glutenfria bröd.
Du kan ha användning för kursen både privat eller professionellt.

Baka Glutenfritt Bröd Mini Bakkurs

GRATIS ONLINEKURS

Kursstart: 17 januari 2025.

Efter kursen kan du:

 Baka olika glutenfria bröd

Du har gått från att vara nybörjare till att kunna baka flera olika sorters glutenfria bröd.

Få en bra konsistens på brödet

Du lär dig om baktekniker och hur man ska baka för att få en bra konsistens på brödet.

Kursen är perfekt för dig som:

 Med lätthet vill baka ett glutenfritt bröd med perfekt konsistens

Vill gå en bakkurs när och vart det passar dig och inte behöva anpassa dig till tider och platser

Slippa göra alla nybörjarmisstag och istället fokusera på att lyckas direkt

Kursledare

Yvonne Hedberg
Utbildare | Hälsokock

Du vägleds av mig, Yvonne Hedberg. Med över 10 års erfarenhet av att baka glutenfritt bröd, är jag här för att dela med mig av de kunskaper och insikter jag samlat på mig längs vägen.

I den här kursen går du från att vara nybörjare till att känna dig trygg och säker i glutenfri traditionell bakning, med resultat som både du och andra kommer att älska. Oavsett om du bakar för eget nöje eller vill ta dina kunskaper till nästa nivå, kommer du att få alla verktyg och tips du behöver för att lyckas – och lite till. Så ta på dig förklädet, och låt oss sätta igång med bakningen tillsammans!

Alla recept i kursen är både glutenfria och helt vegetariska/veganska. Den perfekta genvägen för dig som inte vill slösa din tid utan lära rätt direkt. Med denna bakkurs slipper du göra alla nybörjarmisstag!

Lär dig baka på ett sätt som imponerar både på dig själv och andra!

Traditionellt glutenfritt bröd

Kommer januari 2025.

Mer om kursledaren

Diplomerad Hälsokock
Är utbildad hälsokock med inriktning på glutenfritt, mjölkfritt och sockerfritt.

Receptkreatör
Har tagit fram flera hundratals glutenfria bröd- och matrecept och drivit matblogg i över 10 år.

Kokboksförfattare
Har skrivit fem egna kokböcker och medverkat i en sjätte.

E-learningproducent
Har varit med och skapat över 50 onlineutbildningar.

Jag ser fram emot att dela med mig av mina bästa tips och tekniker för att du ska kunna baka perfekt glutenfritt bröd varje gång.
Varmt välkommen till min nygräddade bakkurs: Baka Glutenfritt Bröd!
Med vänliga hälsningar, Yvonne

Vanliga frågor och svar

Vilka förkunskaper kräver utbildningen?

Utbildningen kräver inga förkunskaper. Du får tydliga instruktioner genom både videolektioner och bildspel med tal som gör det enkelt att följa och genomföra varje steg.

Vart hittar jag ingredienser till recepten?

Kursen använder ingredienser som går att hitta i vanliga välsorterade matvarubutiker.

När får jag tillgång till utbildningen?

Du får tillträde till kursen den 17 januari 2025.

Ja, jag vill hoppa ombord på denna spännande utbildning
och lära mig baka traditionellt glutenfritt bröd.

Du kanske också är intresserad av denna glutenfria bakkurs:

Lär dig baka glutenfritt surdegsbröd – Bakkurs online

Vi bakar glutenfritt surdegsbröd med olika typer av glutenfria mjölsorter i bästa kombination. Vi lär oss göra en egen surdegsgrund som vi bakar på.