Påsk parfait – mango och banan – rawfood och sockerfri
En fräsch efterrätt att bjuda på nu i påsk. Detta recept på parfait är på neutral krämig kokosgrädde men vill man vara säker på att grädden går att vispa får man använda en vispbar växtbaserad…
En fräsch efterrätt att bjuda på nu i påsk. Detta recept på parfait är på neutral krämig kokosgrädde men vill man vara säker på att grädden går att vispa får man använda en vispbar växtbaserad…
Vad kan kan göra med kakaosmör? Jo man kan göra sin egna ekologiska raw vit choklad. Gott till en dessert som Gino eller att äta som det är. Fler tips på vad man kan använda…
Jag har alltid älskad choklad och brukar unna mig en bit i stort sett varje dag. En bit hemmagjord choklad till kvällsteet kan vara bra då magnesium har en lugnande effekt på hjärnan och kan…
Denna fantastiskt goda saffranskaka rawfood är perfekt att bjuda på som efterrätt i påsk eller på julfikat – magiskt god och bra kaka. Den är både enkel att göra och smakar väldigt bra! Det blir…
Ett härligt tips på nyttigare godis på påsken är påskknyten på hemmagjord mandelmassa, gojibär och choklad – rawfood. Strö lite kokosflingor och lingonpulver över. Mandlar innehåller höga halter av vitamin E, kalcium, fosfor, järn, magnesium,…
Ett tips på nyttigare godis i påsk eller närsom är chokladdoppade paranötter med havssalt. Använd en så ren mörk choklad som möjligt och gärna en ekologisk variant. Paranötter är ju så goda i sig, men…
Nu när en av årets största godishelger påsken är på ingång tänkte jag passa på att rekommendera några nyttigare alternativ till påskgodiset. Lufttorkade äppelchips är ett bra och nyttigt rawfood godis. Tips på enkelt nyttigare…
Denna ljuvliga chokladrulle är fullproppad med härliga ingredienser som dadlar, kokos och gojibär. Den är inte bara fantastiskt god – den är också paleo, vegansk, rawfood, laktosfri, mjölkfri och glutenfri. Perfekt för dig som vill…
Här kommer ett tips på gott och nyttigt julgodis. Dessa mullbärs praliner med smak av kanel, kokos och vanilj är riktigt goda. Så när du ska laga raw food bollar nästa gång borde du testa…