Veganska Kokböcker

Veganska Kokböcker / Växtbaserad kost – Bra Mat Du Inte Klarar Dig Utan

Kokböckerna Vegansk vardagsmat och Min första vegomat.

Här kan du läsa om mina, Yvonne Hedbergs kokböcker Min första vegomat, Vegansk vardagsmat eat clean, Fika eatclean vegan och Skapa din hälsa.

Veganska kokböcker med matrecept på bra växtbaserad kost. Kokböckerna du inte klarar dig utan. Glutenfria och sockerfria.


Köp alla Yvonne Hedbergs böcker här

Du kan köpa alla mina böcker via länkarna nedan.

Min första vegomat

Min första vegomat. Barnmat för 4-12 månader och upp. Recept på vegansk mat/ växtbaserad mat som är glutenfri och sockerfri.

Köp på Adlibris
Köp på Bokus
Köp på Akademibokhandeln

Vegansk vardagsmat

Vegansk vardagsmat – eat clean. Mat för hela dagen. Recept på vegansk mat / växtbaserad mat som är glutenfri och sockerfri.

Köp på Adlibris (nu enbart som e-bok)
Köp på Bokus (nu enbart som e-bok)

Fika eatclen vegan

Kakboken fika eatclean vegan av Yvonne Hedberg
Fika eatclean vegan – för högtider och även annars. Glutenfritt och vegansk mat / växtbaserat och sockerfritt.

Köp på Bokus (enbart som e-bok)
Köp på Adlibris (enbart som e-bok)

Skapa din hälsa

Skapa din hälsa av Yvonne Hedberg
Skapa din hälsa – med renande och stärkande mat, motion och positiva tankar. Glutenfri, låglaktos, sockerfri, blandkost, utan rött kött.

Köp på Bokus (enbart som e-bok)
Köp på Adlibris (enbart som e-bok)

Recensioner från några kokboksköpare

Hela familjen har tyckt om det!

Jag fortsätter prova recept i dina böcker och blir lika glad och imponerad varje gång, hela familjen har tyckt om det och det händer ju inte alltid.

En stor del av hälsan är ju maten så därför är det så viktigt för mig att få till det så det funkar i längden och som smakar så gott att alla vill äta är fantastiskt.

Av hälsoskäl måste jag undvika gluten, mejeri och socker (och en hel del annat) så att få hjälp med inspiration och goda recept är guld värt.

Mia – Kokboksköpare – Bokpaket Vegansk vardagsmat och Skapa din hälsa

Goda recept!

Har provbakat flera recept och både jag, sambon och barnen älskar den hittills. Stort plus att den är både vegan, gluten och sockerfri, Tack!

Helene – Kokboksköpare – Fika eatclean vegan

En riktig matskatt!

Denna härliga pärla bland kokböcker ramlade jag över på en hälsomässa jag besökte. Boken innehåller jättegoda och i mitt tycke lättlagade recept. När man tittar på de fina bilderna blir man verkligen peppad på att testa på och laga nya rätter, att det sedan är både gott och nyttigt gör ju inte saken sämre!! Rekommenderas varmt till alla som vill äta både gott och samtidigt tänka på sin hälsa!

Linda – Kokboksköpare – Skapa din hälsa

Äntligen!

Så inspirerande och “vanlig” mat! Även bok nr 3 känns genom arbetad och inte bara snygga bilder utan faktiskt recept som man vill laga och må bra av ! Alla i familjen åt de de veganska tacosen ! Å till helgen blir det banansconsen!

Maria – Kokboksköpare – Vegansk vardagsmat eat clean

Om kokboken Min första vegomat

Följ med på Miltons spännande matresa med växtbaserade barnmatsrecept från det att han är cirka fyra till tolv månader gammal.

Recepten från 8 månader uppskattas fortfarande när han är närmare 2 år. Ta del av hela 44 recept som du kan servera till ditt barn. 

Alla recept i boken är fria från animalier, gluten och vitt socker/ sockerfri.

Provläs några uppslag av boken här

Om kokboken Vegansk vardagsmat – glutenfritt, eat clean och utan vitt socker

Kokboken Vegansk vardagsmat eat clean av Yvonne Hedberg.

Alla recept i boken är fria från animalier, gluten och vitt socker / sockerfri.

Eat clean innebär i korta drag att man använder rena råvaror i så stor utsträckning som möjligt, dvs att man lagar maten från grunden och äter mycket grönsaker med olika färger. Man undviker onödiga tillsatser och blir samtidigt en mer medveten konsument.

Man fokuserar på att äta mestadels långsamma kolhydrater, proteiner och nyttiga fetter och kombinerar detta på ett bra sätt vid varje måltid. Man varierar maten med olika typer av proteiner och kolhydrater och köper gärna ekologiskt. Denna typ av kosthållning kan leda till (vara en viktig ingrediens för) ett bättre immunförsvar, piggare och gladare humör, lugnare mage och en bättre hy.

Protein finns i den mesta maten vi äter och det växtbaserade proteinet hittar man i större mängder bland annat i linser, bönor, ärtor, havre, quinoa, broccoli osv.

Receptkategorier:

Boken innehåller förutom alla goda recept ett avsnitt om näringslära, tips på meditations- och träningsövningar samt ett utvecklande avsnitt om den universella attraktionslagen och hur man kan lyckas med att attrahera in mer av det man vill ha in i sitt liv. (Jag skrev även om detta i min första kokbok “Skapa din hälsa”).

Boken Skapa din hälsa är slutsåld som fysisk bok och finns numera enbart som e-bok.

Om kakboken Fika eatclean vegan – glutenfritt, eat clean och utan vitt socker

Kakboken fika eatclean vegan av Yvonne Hedberg

Boken Fika eatclean vegan är slutsåld som fysisk bok och finns numera enbart som e-bok.

Att kombinera njutningen av att äta något sött med att tillföra kroppen vitaminer, antioxidanter, fibrer, mineraler och nyttiga fetter känns ju bara så självklart egentligen.

Boken “Fika eatclean vegan” av Yvonne Hedberg innehåller lättlagade veganska eatclean fikarecept på godsaker fria från gluten, mjölk, smör, ägg och vitt socker / sockerfri.

I boken finner du recept på hälsosamma och nyttiga godsaker för våra största högtider. Baka för jul, nyår, påsk och midsommar men även annars.

Alla recept är fria från gluten, smör, mjölk, ägg och vitt socker. Inga animaliska produkter ingår i recepten.

Godsakerna är sötade med dadlar, banan, yacon- eller agavesirap och i vissa fall kokossocker. Att utesluta det raffinerade sockret och istället använda socker i sin naturliga form bidrar till att vi får i oss mer vitaminer, mineraler och fibrer samtidigt som vi njuter av det goda. Ingredienser som rårismjöl, avokado, banan, dadlar, kakao, kokos, pumpa, nötter mm.

Kokboken Skapa din hälsa av Yvonne Hedberg

Om kokboken Skapa din hälsa – glutenfritt, eat clean och utan vitt socker

Frukost, bröd, luncher, middagar, röror, krämer, mellanmål, sallader, dryck, fika, snacks och godis.

Här hittar du en härlig blandning av 111 stycken hälsosamma och lättlagade eat clean recept inom kategorierna paleo, lowcarb, rawfood, mjölkfritt, glutenfritt, laktosfritt, låglaktos, veganska, vegetariska och demi-vegetariska rätter.

Frukost, bröd, luncher, middagar, röror, krämer, frukost och mellanmål, dryck, fika, godis och snacks. Gemensamt för alla recept är att de är framtagna och lagade med hälsosamma och rena ingredienser som tillför kroppen mycket näring och ger skärpa till hjärnan.

Några andra effekter av att äta mer ren mat kan vara att du får ett bättre immunförsvar, känner dig piggare och gladare, får en lugnare mage och bättre hy.

Alla recept är fria från gluten, komjölk, smör, vitt socker och rött kött.

Boken innehåller även ett avsnitt som handlar om näringslära och ett avsnitt som handlar om hur du kan arbeta med dina mål i livet genom att praktisera den universella attraktionslagen.

Till receptsidan vegansk mat

Vegansk Mat och tillbehör

Till startsidan Healthcreator.se

Vegansk Mat Med Yvonne Hedberg | Växtbaserad Kost – Bästa Mat Recepten – Glutenfritt Och Sockerfritt (healthcreator.se)

Om bloggen Healthcreator.se

Om bloggen Healthcreator.se | Healthcreator.se

Några receptfilmer