Yvonne som driver healthcreator.se står i en gul klänning och håller fram ett av sina recept på saffranspannkaka.

Yvonne Hedberg heter jag, och det är jag som driver Healthcreator.se, som är en svensk matblogg full med recept på växtbaserad kost / vegansk mat som även är glutenfri och sockerfri. 

Här bjuder jag på goda och enkla recept som är lätta att laga.

Jag har skrivit 4 kokböcker, medverkat i en femte och arbetar även med Medial vägledning, Medial coaching och som Art director. 

Healthcreator.se är en matblogg för alla som vill inspireras till att få in mer växtbaserad kost / vegetarisk och vegansk glutenfri och sockerfri mat i livet och kan även lämpa sig bra för personer med olika typer av matallergier. 

En matblogg med recept på vegansk mat, glutenfri och sockerfri

Kost, träning och personlig utveckling

Jag har så länge jag kan minnas intresserat mig för kost, hälsa, träning och personlig utveckling och kände när jag startade bloggen att det var på tiden att dela med mig av dessa passioner i livet.

Lite kort historia om Healthcreator.se

År 2016 utbildade jag mig till diplomerad hälsokock. Jag började redan 2015 att ta fram egna glutenfria, mjölkfria och sockerfria recept. Den resan startade egentligen med att jag sade upp mig från en fast tjänst som Art director. då tanken vara att driva eget företag inom det. Men när jag inte hade en direkt plan, utan bara slängde mig ut så började jag känna in mer vad jag egentligen ville göra. Det visade sig att jag ville inspirera människor till bättre hälsa genom kost, träning och positiva tankar. Då jag själv praktiserat attraktionslagen i några år började jag ta fram affirmationer och skriva om ämnet. Gällande recepten började det med eat clean och low carb mat utan rött kött och gick sedan över till att bli enbart växtbaserad mat. Sedan utbildade jag mig även till certifierat medium 2017-2019 och idag jobbar jag både som Receptkreatör, Kokboksförfattare, Digital kreatör/Art director, E-learningproducent samt som Medial coach. Jag har även en Youtube kanal där jag lägger upp affirmationer inom attraktionslagen och meditationer mm.

Inspiration till att äta mer växtbaserad kost

Med den här matbloggen vill jag inspirera till att det är lätt att få in mer växtbaserad / vegansk mat i livet och att det är jättegott och lätt att laga. Då jag själv undviker gluten och vitt socker till största del så utesluter recepten detta.

Yvonne Hedberg håller i en raw chokladtårta med jordgubbar.
Här står jag och serverar en otroligt god raw chokladtårta med jordgubbar.

Hur jag blev medial coach

När jag började meditera mer och själv praktisera attraktionslagen och visualisering för att arbeta mot olika mål och önskningar i livet, ville jag sedan dela med mig även av dessa verktyg, och då främst på min YouTube kanal. Jag arbetar även med medial vägledning som medial coach / medium och med healing på distans. Detta kom sig också av att jag under min personliga utveckling öppnade upp tredje ögat än mer när jag mediterade mer och gick diverse kurser osv. Har alltid varit nyfiken på det okända och sett alla avsnitt av programmet “Det okända” sedan 2005. När jag själv beslöt mig för att utbilda mig till medium visste jag inte vilka förmågor jag hade, och som kunde väckas till liv med rätt verktyg. Det var ett stort steg i min personliga utveckling.

Om recepten

Recepten jag lägger ut här på matbloggen healthcreator.se är veganska / växtbaserade recept som är både glutenfria och sockerfria (utan vitt socker). Många recept är lagade med rena råvaror, mat lagad från grunden (s.k eat clean). 

Utbildningar och kurser

  • Diplomerad hälsokock konsult 2016
  • Certifierad medial coach 2019 (Utbildning 2017-2019)
  • Kockskolan 1 och 2 med 2014
  • Magkänsla/Intuition/Inre navigeringssystem (Attraktionslagen) 2015 och 2016
  • Bli en skapande mästare (Attraktionslagen) 2015 mm.
  • Medial utveckling 2014

Jag är även utbildad Art Director på Berghs School of Communication och har under många år även arbetat med formgivning för digitalt och print.

Trevlig läsning!

Varma hälsningar/Yvonne

Kontakt för samarbete

Vad händer hos Healthcreator.se?
Aktuellt och media | Healthcreator.se

Tillbaka till startsidan
Healthcreator.se | Växtbaserad Kost – Vegansk Mat – Glutenfritt Och Sockerfritt – Bästa Recepten

Copywright

Användning av bilder och text:

Observera att alla bilder och texter på healthcreator.se lyder under upphovsrättslagen. Det innebär att alla foton tillhör Healthcreator.se och ej får användas utan tillstånd.

Vänligen kontakta oss för mer info eller om ni vill köpa recept och bilder.
Länk och källa måste vid köp och användning av bilder och text alltid uppges.