Tips på ett gott recept på enkla bars med pepparkakskrydda att mixa ihop. De är raw food och smakar nästan lite som pepparkaksdeg. Man kan därför även baka ut några som pepparkakor i ugnen om man vill.

Både nötter, dadlar och gojibär är fulla av nyttigheter så varför inte göra julen lite mer hälsosam.

Bars med pepparkakskrydda raw food glutenfria och gräddade ligger på ett fat med röda snören.

Recept på bars med pepparkakskrydda raw food recept

Inga betyg än
Total tid 20 minuter
Måltid Vegansk fika, dessert och godis
Portioner 20 bars

Ingredienser
  

  • 3 dl valnötter eller hasselnötter
  • 3 dl cashewnötter
  • 1,5 dl torkade dadlar
  • 3 msk gojibär
  • 3 tsk pepparkakskrydda (eller blanda egen)
  • 1 msk vatten

Instruktioner
 

  • Se till att dadlarna är urkärnade. 
  • Mixa alla ingredienser.
  • Bred ut smeten på ett smörpapper.
  • Lägg ett smörpapper över och kavla så att det blir en jämn och i den tjocklek som föredras.
  • Ta bort det övre pappret och skär upp i bars.
  • Förvaras i kylen!
Har du provat receptet?Låt oss veta hur det var!

Smakliga bars med pepparkakskrydda!

Fler recept på julgodis

Knäck På Kokosgrädde Med Ingefära Och Citron – Bra Recept