Vegansk Mat Och Tillbehör

Hemmagjord Blåbärssylt På 2 Minuter – Rawfood

En sked med hemmagjord blåbärssylt, cashewyoghurt och musli.

Det går väldigt snabbt och enkelt att göra sin egen blåbärssylt. Det finns mycket blåbär i de svenska skogarna under säsong och här passades det på att plocka igår.

Blåbär är ju fantastiska att äta som de är men det kan även vara kul att göra något med dem. Jag gjorde idag en hemmagjord rawfood blåbärssylt. Den tar bara 2 minuter att mixa ihop. Sylten är sockerfri, istället används dadlar.

Blåbärssylt kan vara gott att servera till pannkakor eller varför inte på müsli.

En sked med hemmagjord blåbärssylt, cashewyoghurt och musli.

Recept på hemmagjort blåbärssylt på 2 minuter – rawfood

Inga betyg än
Måltid Vegansk mat och tillbehör
Portioner 1 burk

Ingredienser
  

Instruktioner
 

  • Mixa ihop blåbär, urkärnade dadlar och vaniljpulver i en matberedare.
  • Rör sedan i chiafröna för hand.
  • Förvara i en mellanstor glasburk i kylen.
Har du provat receptet?Låt oss veta hur det var!

Smaklig blåbärssylt.

En burk med hemmagjord blåbärssylt, rawfood.
Hemmagjord Cashewyouhurt med müsli och blåbärssylt

Fler recept med blåbär

Cheesecake Bakelser Med Blåbär – Rawfood – Bra Recept

Glutenfri Blåbärspaj – Bra Recept – Vegansk Smulpaj

Kokosyoghurt Med Blåbär – Ett Bra Recept – Vegan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Betygsätt receptet